Sibir - Avangard Omsk 17.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Hyvävireiset joukkueet vastakkain itäisessä konferensissa.

Sibir – Avangard Omsk, merkki 2, kerroin 
Sibir – Avangard Omsk ML, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,24 | 4,00 | 2,65 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin kamppailussa Sibir saa vieraakseen Avangard Omskin. Tällä hetkellä sarjataulukossa Sibir on peräti viidentenä, kun taas Avangard Omsk löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yksitoista pistettä Sibirin eduksi. Sibir on pelannut kaiken kaikkiaan hienon alkukauden, mutta Avangard Omsk on itsekin nostanut viime aikoina hurjasti omaa pelitasoaan. Avangard Omskin alkukausi oli suorastaan säälittävää seurattavaa, mutta Avangard Omsk on kolmessa edellisessä ottelussa pelannut omalla tasollaan. Materiaali Avangard Omskilla on erittäin laadukasta tasoa, mutta alkukaudella hommaa sotkivat valmentajakuviot ja itseasiassa kaikki muutkin asiat.

Avangard Omskin surkea alkukausi sai päätöksensä kolme ottelukierrosta sitten, sillä sen jälkeen Avangard Omsk on ollut kuin uusi joukkue! Avangard Omsk on ehtinyt voittamaan viime kierrosten aikana Vitjazin 3-1 maalein, Nizhny Novgorodin 5-1 maalein sekä taistelemaan erinomaisesti huippuottelussa AK Bars Kazania vastaan. Kaiken kaikkiaan mahdollisesti hienointa vierasjoukkueen tilanteessa on tällä hetkellä se, että puolustus on alkanut toimimaan. Kolmeen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla Avangard Omskille ollaan tehty vain neljä maalia.

Sibir on onnistunut voittamaan otteluita valtavasti yhden maalin erolla, loputtomiin se ei voi missään tapauksessa jatkua! Sibirhän on voittanut kolme edellistä vierasotteluaan jokaisen yhden maalin erolla. Sibirin puolustus on toiminut viime aikoina mahtavasti, mutta toisaalta Sibirin hyökkäys ei ole vakuuttanut. Sibir on tehnyt kolmeen viime otteluun varsinaisella peliajalla vain kolme maalia. Sibirin kotietu tekee kohteen veikattavuuden hankalaksi, mutta tällä hetkellä Avangard Omsk on nostanut niin paljon omaa tasoaan, että materiaalinsa puolesta ehdottomasti pelimerkiksi kakkonen.

Veikkaussivut | Tuomas