Video: NHL-pelaajat jäällä GoPron kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 08/06/2015
Jaa tämä...

Internet on nykyään pullollaan erilaisia harrastekuvaajien tuottamia urheilu- ja actionvideoita. Osa videomateriaalista on niin huikean näköistä, että sen voisi luulla olevan tuotettua jossain enkelten kaupungin Los Angelesin huippustudioiden hipsterien käsissä. Monille videoille yhteinen nimittäjä on niiden kuvaustapa, joka on toteutettu kovaakin menoa kestävillä action-kameroilla, ja erityisesti sen genren tunnetuimmalla merkillä GoPro:lla.

Nyt myös lukuisat NHL-tähdet ovat päässeet tutustamaan tähän täysin uudenlaisia kuvaustekniikoita mahdollistavaan laitteeseen. Muun muassa sellaiset huippupelaajat kuten Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby, Montreal Canadiensin puolustaja P.K. Subban ja Boston Bruinsin Vezina Trophyn voittanut maalivahti Tuukka Rask ovat mukana NHL:n, NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n ja GoPron yhteisesti tuottamalla mainosvideolla.

Ohessa yli 3 miljoonaa katselukertaa Youtubessa saavuttanut video, jonka meno on silmiä hivelevää. Jos ja kun actionkameroista saadaan tulevaisuudessa vielä huomaamattomampia ja pienempiä, niin se mahdollistaisi TV:n katsojilla aivan uudenlaisen kokemuksen seurata jääkiekkoa. Eikö olisi upeaa vaihtaa yläparvenkamerakuvasta esimerkiksi Jonathan Toewsin kypäräkameraan juuri silloin kun mies on karannut läpiajotilanteeseen, ja päästä elämään siinä kuuluisessa hetkessä?

NHL-historian 98. kauden alkuun on aikaa vielä 63 ikuisuudelta tuntuvaa päivää. Vedonlyöntisivut ovat jälleen tälläkin kaudella vahvasti 7. päivä lokakuuta alkavien karkeloiden hengessä mukana. Esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden Stanley Cup voittajaa. Käy lyömässä oma veikkauksesi sisään ennen kuin on liian myöhäistä!

Lue myös:

Ilvekselle vahvistus hyökkäyspäähän!
Video: Arsenal-tähdet yllättävät faninsa kesken mainoskuvausten!

nordicbet-valioliiga-790