Arsenal-fanit tekevät mitä tahansa saadakseen Lionel Messin Lontooseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Yksi tämän viikon hulluin jalkapallohuhu on käsitellyt, yllätys yllätys, Barcelona-tähti Lionel Messiä.

Englantilaisissa lehdissä lähti maanantaina villit tarinat liikkeelle siitä, miten Lionel Messi voisi olla valmis siirtymään Valioliiga-seura Arsenalin riveihin. Sykäyksen siirrolle on antanut se, että mies on kyllästynyt taisteluun palkastaan Espanjan veroviranomaisten kanssa. Valioliigaseuroista juuri Arsenal on Messin ykkösvaihtoehto siitä syystä että mies haluaa mieluummin Lontooseen luksuselämän pariin kuin Manchesteriin sekä ennemmin Arsene Wengerin kuin Jose Mourinhon alaisuuteen.

Tuhannet Arsenal-fanit ovat varmasti pakahtuneet onnesta huhut kuulleessaan, mutta unelmat eivät toteudu halvalla. Messi on nimittäin tiedettävästi pyytänyt kohtuullista korvausta työstään. Argentiinalainen on nimittäin sanonut tarvitsevansa palkkaa peräti 18 miljoonaa puntaa per kausi, eli noin 600 000£ viikossa! Tuollaista rahasummaa ei Gunners-leiristä varmastikaan löydy. Joten kaiken järjen mukaan siirto kaatuisi viimeistään palkkaneuvotteluihin. Vai kaatuisiko?

Arsenal-fani Matt Clarkin mielestä raha ei ole ongelma. Mies on nimitäin aloittanut Twitter-tilinsä välityksellä kampanjan jonka avulla hänen on tarkoitus kerätä rahat Messin viikkopalkkaan. Mies on ilmoittanut olevansa aika varma siitä, että hän löytää itsensä lisäksi 599 000 Arsenal-fania, jotka ovat valmiita laittaman joka viikko yhden punnan Messin palkkaan!

Käytännössä mies tarvitsisi varainkeruuprojektiinsa kymmenen täyttä Emirates Stadiumia, jotta tavoite täyttyisi. Tämä taivaanrannan maalari on jopa laittanut viestiä suoraan Arsenalin Twitter-tilille. Viestissä mies ehdotta, että te ostatte, me maksamme, sovittu?

Siirtohuhu on kirvoittanut Matt Clarkin päähänpistojen lisäksi, melkoisen kasan muitakin huvittavia reaktioita Twitterissä. Tässä vielä pari poimintaa asian tiimoilta:

Seuraavan kerran Lionel Messi saatetaan nähdä tositoimissa ensi lauantaina pelattavassa El Clasicossa. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun riskittömän vedon sekä ilmaisen live-streamin!

Lue myös:

VIDEO: Huuhkajien valmennusryhmä nimetty

VIDEO: Puskuhaaste villitsee futareita