Siirtyykö Jaron supertähti jo ensi viikolla uuteen seuraan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/09/2015
Jaa tämä...

FF Jaron supertähden urakka Pietarsaaressa saattaa jäädä lyhyeksi.

Sunnuntai-iltana käyty Veikkausliigan viiden ottelun mittainen kierros oli poikkeuksellisen mielenkiintoinen. Pietarsaaren keskuskentällä FF Jaron ja SJK:n välisessä Pohjanmaan paikalliskamppailussa nähtiin kaksi mielenkiintoista paluumuuttajaa. Alexei Eremenko Jr. nähtiin kotijoukkueen paidassa ensimmäistä kertaa sitten viiden vuoden tauon jälkeen ja puolestaan SJK:n kokoonpanossa debyyttinsä teki lainalle saapunut Roope Riski.

Eremenko puolestaan hukkasi ottelun loppupuolella rangaistuspotkun 1–0-tilanteessa. Ensimmäisellä jaksolla Jaron Jesse Öst puolestaan nappasi SJK:n Tucon laukoman rangaistuspotkun. Kamppailu päättyi lopulta pietarsaarelaisten voittoon maalein 1-0.

Jarossa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2010 pelannut Alexei Eremenko oli iloinen voituaan auttaa kasvattajaseuransa voittoon paikallispelissä. Myös omasta pelaamisesta löytyi positiviisiä asioita.

– Varmaan ensimmäinen täydet 90 minuuttia minulle kolmeen kuukauteen. Vaikea peli ja vastassa oli hyvä jengi. Saimme tänään juosta aika paljon ilman palloa. Mutta olihan meillä aika paljon hyviä tilanteita ja ensimmäinen maalipaikka oli jo ensimmäisen puolen minuutin aikana. Virtasen Jani vaan ei saanut palloa tyhjään maaliin. Muitakin hyviä saumoja meillä oli, mutta niin oli vastustajallakin. Tässä mielessä varmasti yleisölle tämä oli hyvä peli.

Eremenkon pelit Pietarsaaressa jo takana?

Eremenkon jatko pietarsaarelaisten vahvuudessa saattaa olla ohitse jo tässä vaiheessa, sillä lähtö ulkomaille saattaa tulla jo alkavalla viikolla.

– Kunto on nyt ihan hyvä, mutta pelikuntoa pitää parantaa. Se tulee kuitenkin vain pelaamalla. Sitä ei voi saada harjoittelun kautta. Olen harjoitellut nyt Jaron kanssa. Tämä voi kuitenkin olla ensimmäinen ja samalla viimeinen peli täällä, sillä siirto jonnekin voi tulla jo ensi viikolla. Jos näin on, olen kuitenkin aika tyytyväinen voidessani auttaa joukkuetta ottamaan kolme pistettä varsinkin SJK:n kaltaista kovaa jengiä vastaan. Tämä on ”win-win” –tilanne kaikille, Eremenko jatkoi.

Kierroksen muissa kamppailuissa FC Lahti nappasi mahtavan vierasvoiton RoPSista numeroin 1-2 ja VPS nappasi IFK Mariehamnin isäntänä täydet pisteet lukemin 1-0. Kahdella viimeisellä pelipaikkakunnalla Ilves voitti KTP:n maalein 2-0 ja HIFK teki turhan reissun Kuopioon. KuPS kaatoi helsinkiläiset numeroin 2-0.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana Veikkausliigan tapahtumissa koko kauden ajan.

Lue myös:
Juventukselle kauden ensimmäinen pokaali!
HIFK-faneilla uskomattoman raskas vieraspelimatka Kuopioon!

nordicbet-valioliiga-790