Igor Sijsling - Jarkko Nieminen 23.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Sairasteluista toipuva Jarkko Nieminen avaa urakkansa Bangkokissa.

Igor Sijsling – Jarkko Nieminen, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 1,50 

 

 

ATP-tennistä Bangkokista, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Hollannin Igor Sijsling sekä Suomen Jarkko Nieminen. Igor Sijsling hävisi viime viikolla Metzin turnauksessa ensimmäisellä kierroksella Paul-Henri Mathieuta vastaan 1-2 numeroin. Heti alkuun voidaan todeta, että Jarkko Nieminen menestyi viime vuonna juuri Bangkokissa erinomaisesti, joten loistavia muistoja Jarkko Niemisellä on tästä turnauksesta. Jarkko Nieminen on pystynyt harjoittelemaan mukavasti, vaikka alla onkin loukkaantumisia. Kesä on ollut Jarkko Niemiselle vaikeaa aikaa, mutta nyt suomalainen on jälleen pääsemässä mukaan ATP-kiertueelle.

Igor Sijsling tunnetaan erittäin vahvana syöttöjänä ja sitä kautta verkolle nousevana pelaajana, mutta toisaalta Igor Sijslingilla ei oikeastaan ole mitään sellaista mitä Jarkko Niemisellä ei olisi. Jarkko Niemisellä pelituntumaa ei tietenkään ole samalla tavalla kuin Igor Sijslingilla, mutta toisaalta Paul-Henri Mathieu pystyi hyvin vastaamaan Igor Sijslingin syöttötyöskentelyyn viikko sitten Metzissä ja näin ollen paljolti samanlaisena pelaajana tunnettu Jarkko Nieminen omaa erinomaiset mahdollisuudet samanlaiseen lopputulokseen.

Igor Sijslingin pelityyli sopii ehdottomasti parhaiten erittäin nopeille alustoille eli suomeksi sanottuna nurmelle. Igor Sijsling sekä Jarkko Nieminen kohtasivat itseasiassa toukokuussa massalla Dusseldorfissa ja silloin Jarkko Nieminen venytti itsensä jatkoon 1-2 numeroin. Nyt alusta on muuttunut, mutta lähtökohdat eivät. Igor Sijsling ei ole saanut toistaiseksi kovilla kentillä mitään aikaan. Kausi on ollut hollantilaiselle hyvin hankala.

Veikkaussivut | Tuomas