Simone Bolelli - Jerzy Janowicz | Tennis Wimbledon Pitkävetovihje 25.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Bolelli kohtaa Janowiczin.

Simone Bolelli – Jerzy Janowicz, merkki 1, kerroin 

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Wimbledonin tennisturnausta, ensimmäistä kierrosta mennään. Italian Simone Bolelli saa vastaansa Puolan Jerzy Janowiczin. Mielestäni ottelussa kuuluu olla vain yksi suosikki ja se on Simone Bolelli.
Italialaisella riittää potentiaalia oikeasti vaikka mihin. Ranskan avoimissa Bolelli taisteli hienosti Rafael Nadalia vastaan. Wimbledonin karsinnoissa Bolelli oli loistava. Bolelli ei hävinnyt karsinnoissa
erääkään. Viimeiseksi jääneessä karsintaottelussa italialainen voitti suoraan kolmessa erässä.

Toki myös puolalainen selviytyi helpohkosti pääsarjaan. Mutta täytyy kuitenkin muistaa, että Janowiczin tie oli selkeästi italialaista helpompi, mm.ensimmäisessä ottelussa puolalainen sai luovutusvoiton. Bolelli omaa mielestäni todella kovat peruslyönnit. Voimaa Bolellilla on laittaa lyönteihin paljon. Täytyy muistaa myös, että toukokuussa ennen Roland Garrosille siirtymistä Simone Bolelli voitti esiturnauksessa Juan Martin Del Potron suoraan kahdessa erässä sekä Wimbledonin esiturnauksessa Gilles Simonin 1-2 lukemin!

Veikkaussivut | Tuomas