VIDEO: SJK:lle kovan luokan vahvistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari vahvistuu hyökkäävällä keskikenttäpelaajalla.

Jalkapallon Veikkausliigassa viime kaudella Suomen mestaruuden voittanut SJK on tehnyt kauden 2016 kattavan sopimuksen Alexei Eremenko Juniorin kanssa. Keskikentällä viihtyvä Eremenko päätti viime kautensa FF Jarossa, joka pelaa ensi kaudella Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Olen iloinen että pääsimme sopimukseen, sillä kävimme neuvotteluja lähes kolme kuukautta. Olen erittäin tyytyväinen, että saan pelata ensi kaudella täällä. Haluan auttaa joukkuetta uusimaan mestaruuden. Eurokentillä haluan päästä niin pitkälle kuin mahdollista. Kovaa työtä se vaatii, mutta mikään ei ole mahdotonta, eivät edes lohkopelit Euroopassa, Eremenko totesi seinäjokelaisseuran tiedotteessa.

Eremenko on pelannut urallaan Italian, Skotlannin ja Venäjän pääsarjoissa. Huuhkajissa Eremenko on tehnyt 14 maalia. Sillä hän yltää Suomen kaikkien aikojen maalintekijöiden kärkikymmenikköön.

– Alexei tuo kokemusta ja kansainväistä osaamista meidän joukkueeseen. Hän on erittäin motivoitunut ja haluaa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme tällä kaudella, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari totesi.

Kilmarnockissa viime kaudella 27 ottelua pelannut Eremenko siirtyi Skotlannin kauden jälkeen Jaroon, missä hän pelasi kauden loppuun.

Keskiviikkona pelataan Englannin Liigacupin huippumielenkiintoinen semifinaali, kun Everton matkustaa Manchester Cityn vieraaksi. Myös Espanjan Copa del Reyssä on tiedossa kahden ottelun kattaus.

Peliyhtiö Guts tarjoaa jalkapallosarjoihin loistavat kertoimet kuin myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: SJK tiedote

Lue myös:
VIDEO: Sarjakuvasankarit ottavat jalkapallokentän haltuunsa
VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa