VIDEO: Hallitsevalle Suomen mestarille avausvoitto Veikkausliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/05/2016
Jaa tämä...

Seinäjokelaiset voittivat kotonaan turkulaisvieraat.

SJK voitti aikaisemmin tänään kotonaan FC Interin maalein 1-0 ja se oli tällä kaudella ensimmäinen kerta, kun viime kauden mestari voitti Veikkausliigan ottelussaan.

SJK pelasi FC Interiä vastaan ehjän 90-minuuttisen, aivan kuten päävalmentaja Simo Valakari toivoi jo ennen ottelua. Ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa ei vielä onnistuttu, mutta pelillisesti SJK hallitsi silti tapahtumia. Toisella jaksolla SJK viimein osui – Roope Riski oli maalintekijä ja osuman jälkeen juhlinta oli sen mukaista.

SJK:lla oli ottelussa paikkoja enemmän kuin vierailijoilla ja voittoluvut olisivat voineet olla suuremmatkin. Keskuskentällä hehkuttiin vielä pitkän aikaa taistelun jälkeenkin, kun kannattajat juhlivat pelaajien kanssa.

SJK:lle voitto oli siis kauden ensimmäinen, sillä seinäjokelaiset menettivät huhtikuussa PS Kemi -voittonsa peluutettuaan edustuskelvotonta pelaajaa. SJK:han on yhä Veikkausliigassa viimeisenä, mutta eroa ottelun enemmän pelanneeseen PK-35:seen on enää yhden pisteen verran.

Veikkausliigan päivän toisessa pelissä RoPS ja FC Lahti tasasivat pisteet ilman ainuttakaan osumaa.

 

Tänään pelataan vielä Eurooppa-liigassa semifinaaleiden jälkimmäiset osaottelut. Erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa Villarreal matkustaa Liverpoolin vieraaksi ja toisessa ottelussa Sevilla pelaa Shakhtaria vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Mixu Paatelainen sai potkut
Siirtyykö Zlatan sittenkin Valioliigan sijaan Seria A kentille?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa