Hallitseva Suomen mestari nappasi kaksi kovaa pelaajakauppausta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari on napannut kaksi merkittävää pelaajahankintaa.

Jalkapallon hallitseva Suomen mestari SJK on tehnyt kaksi erittäin hyvää pelaajahankintaa, kun jatkossa seinäjokelaisten vahvuudessa pelaavat HJK:sta siirtyvä puolustaja Tapio Heikkilä ja HIFK:sta siirtyvä hyökkääjä Younes Rahimi. Molempien sopimus kestää kauden 2017 loppuun.

25-vuotias Heikkilä on voittanut urallaan sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin kahdesti ja Liigacupin kolme kertaa. Heikkilä on päässyt pelaamaan myös Suomen maajoukkueessa yhdessä ottelussa, ja hän oli maajoukkueryhmässä EM-karsintojen avausottelussa Färsaaria vastaan. Heikkilä on pelannut Veikkausliigaa yhteensä lähes 160 ottelua.

– Omalta osaltani mielettömän hyvät fiilikset. Edessä on uudet haasteet uudessa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa. Itseeni teki myös vaikutuksen miten kovasti minua haluttiin tänne. Juttelin Simon kanssa ja hän uskoo että tuon lisäarvoa joukkueelle. Tämä on iso haaste, mutta on kyllä loistavat fiilikset tällä hetkellä, Heikkilä jutteli siirtonsa varmistuttua.

Rahimi noussut nuorten maajoukkueen vakiopelaajaksi

Helsingissä syntynyt Youness Rahimi on edustanut juniorina FC Kontua, PK-35:ttä, HJK:ta ja FC Honkaa. Veikkausliigassa Rahimi nähtiin ensimmäisen kerran kaudella 2012, kun hän voitti Suomen Cupin FC Hongan vahvuudessa. Rahimi nousi Suomen U21-maajoukkueen vakiopelaajaksi kaudella 2015. Viime kaudella Rahimi pelasi HIFK:n vahvuudessa. Yhteensä Rahimi on pelannut 58 Veikkausliigaottelua ja U21-maaotteluitakin on pelattuna toistakymmentä.

– Loistavat fiilikset. En malta odottaa että treenit alkaa taas tammikuussa. Joulukuussa tutustuin seuraan, mutta tunnen Simon ennestään myös nuorisomaajoukkueesta, missä hän on valmentanut minua. Henkilökohtaisesti haluan pelata mahdollisimman hyvällä tasolla ja auttaa joukkue uudelleen Suomen mestaruuteen ensi kaudella, Rahimi totesi.

Heikkilän ja Rahimin sopimusten ansiosta SJK:lla on kasassa 22 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Hallitseva Sulomen mestari on aloittanut jo joululoman ja palaa harjoituksiin koko joukkueen voimin tammikuun neljäntenä päivänä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: SJK tiedote

Lue myös:
Fifan ja Uefan puheenjohtajille kahdeksan vuoden toimintakiellot!
Mihin menee Mourinho? Kuka saa Vardyn? Miten käy LVG:n?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa