VIDEO: HJK tyly vieras SJK:n uudella stadionilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Seinäjoen uudella stadionilla juhlittiin vierasjoukkueen toimesta.

Jalkapallon Veikkausliigaa johtava HJK pilasi Suomen mestarin SJK:n uuden stadionin avajaispelin hakemalla Seinäjoelta voiton maalein 2-3. Uuden stadionin avausottelua oli tullut todistamaan täysi tupa eli 5817 katsojaa.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo muutaman minuutin kohdalla, kun Alfredo Morelos sai pallon rangaistusalueella ja laukoi nopean käännöksen jälkeen alakulmaan. Maali oli Morelosin kauden kuudes.

SJK onnistui nousemaan tasoihin kun ottelua oli pelattu parikymmentä minuuttia. HJK:n puolustus Lum Rexhepin johdolla oli kovin lepsua ja Teemu Penninkangas pääsi takakulmalta siirtämään pallon maaliin.

SJK:n tasoitusmaalista noin kymmenen minuuttia ja jälleen onnistuttiin maalinteossa. Tomas Hradecky onnistui ohittamaan Rexhepin siirtäen seinäjokelaiset johtoon ohi HJK-vahti Thomas Dähnen.

Toisella puoliajalla HJK sai tasoituksen aikaiseksi, kun 55. minuuttia oli kellossa. Taye Taiwo käytti erinomaista laukaustaan ja upotti noin 20 metrin päästä lähteneellä vedolla pallon etutolpan kautta SJK:n maaliin. Puolustajalle osuma oli tällä kaudella jo kuudes.

Kymmenen minuuttia myöhemmin ja HJK siirtyi johtoon. Tilanteessa SJK:n puolustus oli ongelmissa Moreloksen kanssa, joka löysi takatolpalle jääneen Atomu Tanakan, jolla oli helppo työ onnistua maalinteossa.

– Siistiä oli pelata tällä stadionilla, jengiä oli paljon ja meille voitto. Tänään lähdettiin oman pelin kautta tähän otteluun, emme keskittyneet siihen mitä SJK tekee. Olemme pelanneet heitä vastaa jo useasti, joten tuttuja kasvoja kaikki. Tänään meidän hyvän alun jälkeen otettiin liian löysästi ja nukahdettiin. Tauolla päätettiin että vielä käännetään tämä peli ja kävi näin, HJK:n Nikolai Alho totesi.

 

EM-kisoissa pelataan tänään jälleen kolme ottelua. Illan huippukamppailussa Portugali ja Itävalta iskevät yhteen. Lisäksi Copa Americassa pelataan Suomen aikaa ensi yönä Argentiinan ja Venezuelan kohtaaminen.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Portugali ja Itävalta taitavat maalinteon
VIDEO: Tite nimetty Brasilian uudeksi päävalmentajaksi

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa