SJK peluutti oikeudettomia pelaajia – Palloliitolta rangaistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomen Palloliitto rankaisee hallitsevaa Suomen mestaria.

Suomen Palloliitto rankaisee SJK:ta pelioikeudettomien pelaajien marssittamisesta kentälle kahdessa ottelussa. Molemmat ottelut seinäjokelaiset pelasivat toissa viikolla PS Kemiä vastaan.

SJK:n joukkueesta kuudelta pelaajalta puuttui pelipassi Veikkausliigan ottelussa ja seitsemältä joukkueen pelaajalta Suomen Cupin ottelussa. Seura kertoo, että kyseiset pelaajat ovat pelanneet aikaisemmilla kausilla Seinäjoella, mutta nimiä ei ole paljastettu.

SJK voi vielä valittaa päätöksestä. Palloliitto huomautti seinäjokelaisten mukaan pelipassien puuttumisesta vasta jälkimmäistä ottelua seuranneena päivänä.

– Palloliitto on vahvistanut pelipassit asianmukaisesti voimassa oleviksi kaikkien pelaajien osalta välittömästi tuon jälkeen, eli ennen Seinäjoella 14.4. pelattua IFK Mariehamn -ottelua, SJK tiedottaa.

Pelipassivirhe vie SJK:lta sen saalistamat kolme pistettä tällä kaudella. HJK johtaa sarjataulukkoa alkukauden aikana nappaamalla kymmenellä pisteellä.

SJK saa jatkaa Suomen Cupissa rikkomuksesta huolimatta.

– Mikäli SJK määrätään häviämään molemmat ottelut, vaikuttaa päätös kahteen eri kilpailuun, joista molemmista on mahdollista saada UEFA:n kilpailun paikka kaudelle 2017. Tällöin päätöksen lopputulosta voitaisiin pitää kohtuuttomana, Palloliiton perusteluissa kerrotaan.

SJK:n tiedotteessa kerrotaan, että he eivät aio tässä vaiheessa todeta tapahtuneesta enempää. Sen verran tiedotteessa mainitaan, että Palloliiton uusi järjestelmä oli huolinut pelaajat, vaikka heillä ei ollut pelioikeutta.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Eurooppa-liigan semifinaaliparit arvottu
VIDEO: Suomi putosi jälleen Fifa-rankingissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa