SJK:lle merkittävä vahvistus - hyökkääjä Veikkausliigaan kahden vuoden sopimuksella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/08/2016
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari vahvistuu Huuhkajien rinkiin kuuluvalla pelaajalla.

Jalkapalloseura SJK on kiinnittänyt Roope Riskin hallitsevan Suomen mestarin vahvuuteen kahden vuoden sopimuksella. Hyökkääjän sopimus sisältää myös option kaudesta 2018. Riski siirtyy Seinäjoelle Norjan pääsarjassa pelaavasta FK Haugesundista, mutta hän pelasi SJK:ssa viime kaudella lainasopimuksella.

– Mahtavilla fiiliksillä palaan SJK-paitaan. Viihdyin täällä mainiosti viime vuonna, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kehityin pelaajana ja ihmisenä. Kun avautui mahdollisuus jatkaa täällä, jatkaa kehitystäni sekä auttaa joukkuetta tulevan kauden haasteissa, oli valinta helppo, Riski totesi.

Viime kauden alla Riski teki kolmen vuoden sopimuksen FK Haugesundin kanssa, jossa suomalainen pelasi kymmenen pääsarjaottelua. Sen jälkeen häntä odotti lainasiirto Seinäjoelle.

– Hienoa saada Roope takaisin. Hän oli iso osa meidän joukkuetta jo viime vuonna, mutta tiedän että vielä on paljon potentiaalia käyttämättä. On hyvä että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari mietti.

Viime kaudella Riski pelasi Veikkausliigaa SJK:n paidassa 13 ottelussa onnistuen maalinteossa kahdeksan kertaa. Loppukaudesta hänellä oli suuri merkitys sille, että Seinäjoella päästiin juhlimaan Suomen mestaruutta.

Riski on pelannut kaikissa ikäkausimaajoukkueissa. Lisäksi mies oli Suomen maajoukkueen mukana Arabiemiraateissa sekä viime että tänä talvena. A-maajoukkueessa syntyi myös viime tammikuussa avausosuma. Tuolloin Huuhkajat pelasivat Ruotsia vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: SJK tiedote

Lue myös:
Pep Guardiola koittaa napata iso kaloja mukanaan Valioliigaan
Veikkausliigan suurseuralle kovan luokan vahvistus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa