SJK ja Simo Valakari pitkään jatkosopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/11/2016
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari pitää kiinni päävalmentajastaan.

Jalkapallokartalle ryminällä noussut SJK on tehnyt heidän päävalmentajansa kanssa jatkosopimuksen. Simo Valakari, joka johdatti seinäjokelaiset viime kaudella jalkapallon Veikkausliigassa Suomen mestaruuteen, jatkaa seurassa nelivutisella sopimuksella. Se korvaa aiemman sopimuksen, josta oli kaksi vuotta vielä jäljellä.

Valakari aloitti SJK:n päävalmentajana syyskuussa 2012. Edellisten vuosien aikana hän on johdannut seinäjokelaiset Ykkösestä Veikkausliigaan, Veikkausliigan hopeaan ja viime kaudella ensimmäiseen Suomen mestaruuteen. Viime kauden päättävässä kamppailussa SJK kaatoi kotonaan lopulta pudonneen FF Jaron.

SJK on ollut Valakarin kanssa siis menestyksekäs, ja täysin syystä Seinäjoella ollaan hyvin tyytyväisiä hänen tekemään työhön. Hallitseva Suomen mestari haluaakin jatkaa yhteistyössä seuran kehittämistä tulevina vuosina.

– Tämä on ollut alusta asti pitkäjänteinen prosessi ja olen todella iloinen, että saan jatkaa seuran ja joukkueen rakentamista. Tämä on valmentajalle ja pelaajalle hyvä paikka olla. Täällä saa hyvissä olosuhteissa toteuttaa omia juttuja, mutta vaatimustaso seuran puolelta on myös kova, Valakari kertoi.

– Valmentajana haluan kehittyä huipputasolle ja minulla on iso halu oppia asioita. Koen että tämä on tässä vaiheessa paras paikka siihen, hän päätti.

– Kyselyjä Simosta on ollut ulkopuolelta, muun muassa Skotlannissa. Me rakennamme kuitenkin seuraa pitkäjänteisesti, strategiamme mukaan. Simo on osa tätä suunnitelmaa. Me tulemme pelaamaan Mestareiden Liigan karsintaa ja meille nousee uusi stadion, joten tulevaisuutemme näyttää tällä hetkellä varsin hyvältä, kommentoi seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Sarajärvi viittasi Skotlannilla siihen, että Valakari on skottimedian mukaan ollut vahvasti Kilmarnockin kiikarissa. Heidän manageripesti on ollut auki tammikuun lopulta lähtien. Gary Locke sai tuolloin lähteä.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Veikkausliigan hopeajoukkueelle kaksi uutta pelaajaa
Pietarilainen suurseura yhteistyöhön FC Lahden kanssa?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa