SKA Pietari - CSKA Moskova 28.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Tuottaako moskovalaisten vierailu Pietarissa toivotun tuloksen?

SKA Pietari – CSKA Moskova, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,80 | 5,50 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, CSKA Moskova matkustaa testaamaan SKA Pietarin päivän vireen. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen yksi odotetuimmista otteluista. Materiaaliltaan SKA Pietari on KHL:n laadukkain joukkue, mutta toisaalta SKA Pietari on ollut epätasainen ja toisekseen CSKA Moskova on erittäin yllätysvalmis joukkue. CSKA Moskovalla on alla kaksi tappiota, mutta sitä ennenhän CSKA Moskova voitti vieraissa kaksi ottelua putkeen. CSKA Moskova on pelannut oikeastaan läpi kauden erittäin vähämaalisia otteluita, sillä viiteenkin edelliseen otteluun vierasjoukkueella on jokaisella kerralla alla vaaditun maalimäärän alitus.

SKA Pietarilla on alla kahteen edelliseen kotiotteluun oikeastaan erittäinkin vaikeita aikoja, sillä näistä otteluista SKA Pietari on ehtinyt häviämään Vladivostokille 1-3 maalein sekä voittamaan 4-3 maalein jatkoilla Dinamo Rigaa vastaan. Varsinkin tappio Vladivostokille oli äärimmäisen yllättävä tulos kotijoukkueen kannalta. SKA Pietari on joka tapauksessa pelannut kotonaan vähämaalisia otteluita varsinkin viime aikoina ja se onkin jossain määrin yllättävää. Kotijoukkueella yksilötaito on äärimmäisen huikeaa luokkaa, mutta toisaalta joukkueena SKA Pietari ei ole tähän mennessä ollut välttämättä omalla tasollaan. 

SKA Pietari sekä CSKA Moskova ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet vähämaalisia otteluita. Se kertoo vain siitä, että CSKA Moskova nimenomaan joukkueena pystyy haastamaan SKA Pietarin miljoonamiehistön. Sinänsä materiaalia verratessa CSKA Moskova ei pärjää SKA Pietarille, mutta nyt se ei olekaan tässä asian pointtina. CSKA Moskova on pystynyt voittamaan tällä kaudella paljon tiukkoja ja vähämaalisia otteluita maalin erolla. Napataan tästä syytä alle 5,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas