SKA Pietari - Dinamo Moskova 15.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

SKA Pietari sekä Dinamo Moskova vastakkain KHL:n huippukamppailussa.

SKA Pietari – Dinamo Moskova, merkki 1, kerroin 2,15 Expekt
SKA Pietari – Dinamo Moskova ML, merkki 1, kerroin 1,70 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,15 | 4,05 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät SKA Pietari sekä vieraaksi saapuva Dinamo Moskova. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi äärimmäisen hienoa sekä laadukasta joukkuetta. SKA Pietarihan on tällä kaudella liikenteessä KHL:n laadukkaimmalla materiaalilla, mutta toisaalta Dinamo Moskova on pelannut kokonaisuutta ajatellen fantastisen kauden. Tähän otteluun joka tapauksessa nostetaan vain yksi ennakkosuosikki ja se on SKA Pietari. SKA Pietarin on tänään voitettava mikäli läntisen konferenssin mestaruus on edelleen tavoitteena. SKA Pietari on tällä hetkellä yhdeksän pistettä Dinamo Moskovaa jäljessä, joten tänään kotivoitto on tultava tai läntisen konferenssin mestaruushaaveet ovat kotijoukkueen kohdalla historiaa. SKA Pietarilla on kolmeen edelliseen kotiotteluun alla vain yksi voitto, mutta toisaalta juuri viimeksi SKA Pietari kaatoi AK Bars Kazanin 3-1 maalein.

Dinamo Moskovahan on ollut kaiken kaikkiaan vieraissa huikeassa pelivireessä, mutta kokonaisuudeltaan Dinamo Moskova on ollut muuten viime aikoina epätasainen. Edelliselläkin kierroksella vierasjoukkueella oli suuria ongelmia surkeaa Yugraa vastaan. Kolme edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Dinamo Moskovalle ainoastaan yhden voiton. Kolmetoista vierasvoittoa kahteenkymmeneen otteluun on joukkueelle kuin joukkueelle erinomainen suoritus, mutta toisaalta SKA Pietari lukeutuu luonnollisesti itäisen konferenssin parhaimpiin kotijoukkueisiin – vaikka SKA Pietari on pelannut vasta tasan kaksikymmentä kotiottelua. SKA Pietarin kohdalla tuota kyseistä tilastoa on vaikeaa pitää yllä, koska kotijoukkue on päässyt pelaamaan pietarilaisyleisön edessä huomattavasti vähemmän kuin moni muu joukkue.

Dinamo Moskova lähtee tähän otteluun melko pahasti vajaamiehisenä, joten siinä mielessä vaaka kallistuu entisestään yhä enemmän ja enemmän SKA Pietarin suuntaan. Tarkemmin sanottuna Dinamo Moskovalta sivussa tänään ovat Alexander Boikov, Konstantin Glazachev, Konstantin Gorovikov, Grigori Shafigulin, Dmitri Vishnevsky sekä Alexander Yeryomenko. Dinamo Moskovalta on näin ollen sivussa useampi erittäin tärkeä pelaaja, joten pahasti vajaamiehisenä vierasjoukkue tähän otteluun joutuu. SKA Pietarillehan tämä ottelu on kuuden pisteen ottelu, sillä tässä ottelussa katsotaan todenteolla se, että missä kunnossa kotijoukkue on. SKA Pietari ei ole pelannut missään tapauksessa materiaalinsa edellyttämällä tasolla, joten nyt kotijoukkueelle olisi vähintäänkin suotavaa napata täysi pistepotti läntisen konferenssin kärkijoukkuelta. Tiukka maalin kamppailu kääntynee SKA Pietarin eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas