KHL:n jättiläinen kohtelee suomalaismaalivahtia surkeasti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

SKA Pietarin suomalaismaalivahti on ikävässä tilanteessa.

Alkukauden suurin kriisijoukkue jääkiekon KHL:ssä löytyy Pietarista. Viime kauden mestarin, SKA Pietarin alkukausi on sisältänyt päävalmentajan hyökkäämistä seuran lääkärin kimppuun, venäläispuolustajan sopimuksen päättämisen kesken vieraskiertueen ja monen muuta asiaa.

SKA Pietarin päävalmentajana toimiva Andrei Nazarov niitti ”mainetta” aikaisemmin entisen tappelujoukkue Vitjazin penkin takana, ja nyt sama mies on tekemässä pietarilaisseuran suomalaismaalivahti Mikko Koskisen elämästä vaikeaa.

Eilen pelattiin SKA Pietarin ja Dinamo Riian välinen KHL-ottelu. Kun kellossa oli yli kymmenen minuuttia, molemmilla maalivahdeilla kourallinen torjuntoja. Hetkeä myöhemmin Miks Indrašis puski SKA Pietarin maalin edustalle ja sörkki kiekon Koskisen ohi maaliin. Nazarovin reagointi: vaihtaa maalivahtia.

Jopa SKA:n virallisten verkkosivujen otteluselostuksessa oltiin enemmän kuin ihmeissään.

– Uskomatonta! Erittäin järkyttynyt Mikko vedettiin heti maalin jälkeen pois – vaikka Ilja Ezhovin vaihtaminen sisään ei muuttanut paljoakaan, raportissa kirjoitettiin.

Nazarov perusteli Koskisen vaihtoa mielenkiintoisella tavalla.

– Onneton ottelun alku Koskiselle. Huono ensimmäinen maali, Nazarov totesi.

Koskinen helppo syntipykki

Kolmessa viime ottelussaan Koskinen on kahdesti vaihdettu kesken kaiken pois. Tappioissa Nazarov on muistanut mainita juuri Koskisen hävinneen ottelun.

Nazarov on lähteen mukaan jo pidemmän aikaa ”suojannut omaa selustaansa”. Koskinen on päävalmentajalle erittäin hyvä ja helppo kohde, sillä hän ei pysty puolustautumaan julkisesti.

– Koskisen on todistettava osaamisensa, Koskinen ei ole parhaimmillaan nyt, Nazarov kritisoi venäläismedialle ja vei huomion jälleen Koskiseen.

SKA Pietari pelaa seuraavan kerran torstaina. Tuolloin pietarilaisseura matkustaa Helsinkiin, jossa on tiedossa huippumielenkiintoinen kamppailu Jokereita vastaan. Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa torstain huippuotteluun kertoimet myös livevedon puolella.

KHL:ää pelataan kuitenkin myös jo tänään. Huippukamppailussa hyvään pelivireeseen päässyt Dynamo Moskova isännöi Magnitogorskia.

Jääkiekon SM-liigassa pelataan tänään puolestaan kolmen ottelun kattaus. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Raumalla Lukon ja SaiPan välillä. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut erittäin hieno, ja odotettavissa onkin korkeatasoinen kamppailu.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015-16!
Nelonen Ruutu pimeni 24.9!