SKA Pietarin kriisi syvenee - tähtiseuran puolustajalle potkut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 09/08/2015
Jaa tämä...

Venäjän suurseura on joutunut tukalaan tilanteeseen.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava venäläinen suurseura SKA Pietari on ajautunut tukalaan tilanteeseen. Hallitsevan mestarin kausi on alkanut vähintäänkin vaatimattomasti, sillä ennen tiistaita kuudesta ensimmäisestä ottelusta alla oli vain kaksi voittoa.

SKA Pietarin tarina on saamassa jälleen yhden uuden juonenkäänteen, sillä puolustaja Nikolai Belov sai tylyt potkut kesken pelimatkan. Asiasta uutisoi venäläinen 100 TV -televisiokanava.

Kanavan mukaan SKA:n päävalmentaja Andrei Nazarov oli ollut ”hyvin tyytymätön” Belovin pelaamiseen syyskuun alussa Sibiriä vastaan ja raivosi Beloville. Nazarov ilmoittikin, ettei puolustajalla ole enää paikkaa pietarilaisseurassa.

Nazarovin hermostuminen Belovia kohtaan sai alkunsa siitä, kun venäläispakki aiheutti vastustajalle maalin ottelussa Sibiriä vastaan. Sen jälkeen pietarilaisseuran käskijä räksytti hänelle varsin pitkään.

Belovilla tiedossa pitkä kotimatka

100 TV:n mukaan Belov joutui pakkaamaan laukkunsa joukkueen majapaikassa Habarovskissa. Sieltä on yli 6 000 kilometrin lentomatka kotiin Pietariin.

SKA Pietari ei ole virallisesti kertonut Belovin tilanteesta, mutta Belov ei ollut mukana vierasottelussa Amuria vastaan, joka alkoi tiistaina Suomen aikaa kello 12.30. Pietarilaisseura nappasi voiton sentään Habrarovskissa.

Belov ei myöskään pelannut sunnuntaina, jolloin pietarilaisseuralla oli edessään kamppailussa Metallurg Novokuznetskia vastaan. Hallitseva mestari koki nöyryyttävän tappion KHL:n huonoimpana pidetylle joukkueelle maalein 3-4.

28-vuotias venäläispuolustaja on tuttu Venäjän maajoukkueesta. Belov on pelannut KHL:ssä lähes 300 ottelua. Viime keväänä hän juhli KHL:n mestaruutta.

Nazarov tiukassa tilanteessa

Nazarovin tehtävä SKA Pietarin päävalmentajana on mennyt kaaottiseksi, sillä myös mies itse on joutunut suuren kritiikin kohteeksi venäläismediassa. Nozokuznetsk-tappion jälkeen Nazarovilta kysyttiin hänen aggressiivisesta käytöksestään.

– Ei ole minun ongelmani, Nazarov vastasi.

Nazarov aloitti valmentajauransa kaudella 2007-2008, jolloin hänen ensimmäinen seuransa oli Traktor. Kahdella seuraavalla kaudella Nazarov valmensi samaa seuraa KHL:ssä, mutta hänen jokainen päävalmentajakautensa päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Jokereiden urakka KHL:ssä jatkuu tänään vieraskamppailulla Sibiriä vastaan. Torstaina helsinkiläisiä vastaan asettuu Novokuznetsk.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Tässä CHL:n pudotuspeliparit!
5 syytä, miksi TPS pelaa pleijareita kaudella 2015-16!