Skandaali: Lukon joukkue diskataan SM-liigasta - Jokerit jatkaa välieriin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2013
Jaa tämä...

Kuka olisi uskonut? Jokerit pääsee diskauksen takia välieriin ja kohtaa Ässät, Tappara saa vastaansa JYPin.

Lukon joukkueessa tunnelma on tällä hetkellä haudan hiljainen. Ilmeistä näkee, että kyseessä on monien yksi elämän suurimmista pettymyksistä. Joukkue voitti sensaatiomaisesti Jokerit ja eteni mitalipeleihin. Tänään oli tarkoitus kohdata Tappara. Toisin kävi.

Eilen myöhään illalla kävi ilmi, että neljä Lukon pelaajaa on kärynnyt dopingista. Nimiä eikä kiellettyjä aineita ole vielä paljastettu, joten niistä voidaan käydä vain spekulaatioita. Yksittäisen pelaajan käry ei olisi aiheuttanut koko joukkueen diskausta, mutta näin laajamittaisen tapauksen johdosta SM-liigalla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin diskata koko joukkue.

”V***ttaa niin p***eleesti, en osaa muuta sanoa. Tiedän ketkä ovat kärynneet, mutta en voi sanoa nimiä vielä tässä vaiheessa. Valtava työ täysin hukkaan. Minkäs teet.” –Risto Dufva, silminnähden musertunut Lukon päävalmentaja.

Lukon diskaus aiheuttaa sen, että välieräparit menevät uusiksi. Tapparan oli tarkoitus kohdata Lukko ja JYPin Ässät. Nyt Ässät joutuu kuitenkin matkaamaan Jyväskylän sijasta Helsinkiin ja JYP menee pelaamaan Tampereelle.

”Valmistatuminen meni hieman uusiksi, kun joudummekin lähtemään Tampereelle, mutta ei tässä sen kummempaa. En kyllä muista, että kokonaista joukkuetta oilsi ennen diskattu.” –Jyrki Aho, JYPin päävalmentaja.

Jokereiden leirissä ollaan hyvin yllättyneitä. ”Täytyy sanoa, että olihan tässä jo vähän lomafiilis, mutta eiköhän me saada paketti taas kasaan iltaan mennessä”, kertoi Ilari Filppula.

Jokereiden tämän päivän peliin saa poikkeuksellisesti lippuja vain ovelta. Ottelu Ässiä vastaan alkaa klo 18:30.

PELAA SM-LIIGAN VÄLIERIÄ NORDICBETILLÄ TÄSTÄ, UUSILLE ASIAKKAILLE 50 €:N RISKITÖN VETO >>>