Skandaali valmis SM-liigan johtoportaassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Iltalehti uutisoi tänään todella ällöttävästä toiminnasta SM-liigan johtoportaassa koskien Markus Nordlundille langetettua pelikieltoa.

Iltalehden tietojen mukaan SM-liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen ja puheenjohtaja Hannu Penttilä olisivat painostaneet SM-liigan kurinpitoryhmää antamaan Markus Nordlundille pelikieltoa Ville Peltoseen kohdistuneesta puhtaasta taklauksesta, jonka seurauksena Ville Peltonen loukkaantui.

Iltalehti haastatteli SM-liigan ex-kurinpitoryhmän puheenjohtajaa Sami Kyntölää, jonka mukaan toiminta on ollut suorastaan härskiä.

– Puheenjohtaja Penttilä ja toimitusjohtaja Vuorinen ilmoittivat yksiselitteisesti, että sääntökirjasta pitää löytyä joku pykälä, jonka perusteella Nordlundille voidaan antaa pelikielto. Sääntökirjassa ei ole yhtään sellaista pykälää, joka sopisi tähän tapaukseen.

– Molemmat ilmoittivat, että meidän on pakko löytää joku ratkaisu rangaistuksen antamiseksi.

– Keskustelimme asiasta. Ilmoitin liigan johdolle, etten tee sellaista päätöstä, joka on vastoin tapahtunutta ja sääntökirjaa. Lisäksi ilmoitin eroavani kurinpitoryhmän puheenjohtajan tehtävistä, jos se koetaan tarpeelliseksi. Minulle sanottiin, ettei se ole tarpeen.

Tämän oksettavan farssin loppunäytöksenä SM-liigan hallitus otti tapaus Nordlund-Peltosen omaan käsittelyynsä kurinpitoryhmältä, erotti koko kurinpitoryhmän ja lätkäisi Nordlundille kahden ottelun pelikiellon.

Kyseisellä episodilla ei yksinkertaisesti voi olla mitään muuta lopputulosta, kuin Vuorisen ja Penttilän eroilmoitukset. Tosin, koska kyseessä on juuri SM-liiga, niin aivan mitä tahansa voi tapahtua.

Veikkaussivut | Oskari