Skellefteå - HV-71 10.10.2013 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko HV-71:sen konttaus Skellefteån vieraana?

Skellefteå – HV-71, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,62 | 4,30 | 4,30 

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n ottelutarjontaa, Skellefteå sekä HV-71 iskevät huippuottelussa yhteen. Sarjataulukossa Skellefteå on ensimmäisenä kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Skellefteån materiaali on tälläkin kaudella erinomaista luokkaa, mutta onhan kaiken kaikkiaan Skellefteån alkukausi ollut äärimmäisen vakuuttavaa seurattavaa! Kymmenen ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet varsinaisella peliajalla peräti seitsemän voittoa, joten ei tarvitse ihmetellä, että miksi Skellefteå on pelannut itsensä mestarisuosikeiden joukkoon.

Jos Skellefteålla kulkee, samaa ei voida sanoa HV-71:sen tilanteesta. HV-71 on varsinaisella peliajalla saalistanut yhden voiton ja kaiken kaikkiaan puolustus näyttää HV-71:sellä äärimmäisen heppoiselta. Viimeksi Leksands nappasi vieraissa 3-4 numeroin voiton ja näin ollen HV-71:sen tappioputki vain jatkui ja jatkui. Kymmeneen otteluun 36 päästettyä maalia on yksinkertaisesti aivan liikaa. Sitä voidaan verrata esimerkiksi Skellefteån tilanteeseen, sillä Skellefteålle ei olla tehty edes pariakymmentä maalia! Skellefteån puolustus onkin tilastoissa SHL:n vakuuttavinta.

HV-71 lähti joukkueen edelliseen otteluun Leksandsia vastaan selkeänä ennakkosuosikkina, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa jo näkymään se, että voittoja ei ole tullut. Vierasjoukkueen itseluottamus tuskin on tällä hetkellä korkealla tasolla. Skellefteå on tässä vaiheessa kautta pahin mahdollinen vastustaja ja etenkin kotonaan Skellefteå on ehdottomasti syytä asettaa selkeän ennakkosuosikin asemaan. HV-71:sen karmea alkukausi ei voi jatkua loputtomiin, mutta tänään se ei pääty.

Veikkaussivut | Tuomas