Skellefteå - Örebro 6.2.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Skellefteå latoo Örebron verkkoon?

Skellefteå – Örebro (+1), merkki 1, kerroin 1,62 Sportingbet
Skellefteå – Örebro (+2), merkki 1, kerroin 2,25 Unibet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,35 | 5,20 | 7,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n ottelutarjontaa, Skellefteå sekä Örebro iskevät yhteen. Sarjataulukossa Skellefteå on edelleen luonnollisesti ykkösenä, kun taas Örebro löytyy sijalta yksitoista. Örebron tilanne on tässä kohdassa täysin mahdoton, sillä vierasjoukkueen ainoa mahdollisuus on pelata itsensä myös ensi kaudeksi Ruotsin korkeimmalle sarjatasolle. Skellefteån sekä Örebron välinen tasoero on kaikilla mittareilla katsottuna valtavaa luokkaa. Skellefteå on ollut käytännössä ylivoimaisesti Ruotsin pääsarjan paras joukkue. Tästä ottelusta voitto toisi Skellefteålle mukanaan sadan pisteen rikkomisen sarjataulukon osalta. Se varmasti motivoi kotijoukkuetta voiton nappaamisessa, vaikka sinänsä Skellefteålla ei selkeää pistetarvetta olekaan. Toisena oleva Frölunda on kymmenen pistettä Skellefteåta jäljessä, joten Keltamustat tulevat runkosarjan voittamaan.

Skellefteån pelivire on melko nopeasti käsitelty yhdessä lauseessa, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet yhtä monta voittoa! Skellefteå on edellisen kerran hävinnyt HV-71:sen vieraana ja tuo otteluhan pelattiin useampia viikkoja sitten. Suomeksi sanottuna seitsemän edellistä ottelua ovat Skellefteålle tuottaneet vaatimattomasti viisi voittoa. Skellefteålla oli itseasiassa vähän aikaa sitten menossa hieman heikompi pelivire, mutta tällä hetkellä kotijoukkueen tekeminen näyttää jälleen todella hyvältä. Skellefteå noudattaa erittäin hyvin valmennuksen luomaa pelitapaa ja se onkin tuottamassa hedelmää. Skellefteålla on itseasiassa kolmeen edelliseen kotiotteluun alla kaksi tappiota, mutta kyseisiä otteluita aikaisemmin Keltamustat eivät kotonaan sitten juurikaan hävinnytkään.

Skellefteå sekä Örebro ovat kuin toistensa vastakohdat, joten lähtökohtaisesti tiedossa tulee suurella todennäköisyydellä olemaan yhteen maaliin pelaamista. Edelliset viisi vierasottelua ovat Örebrolle tuottaneet neljä tappiota, joten vaikeaa on kuvitella, että vierasjoukkueella olisi tässä ottelussa mahdollisuuksia voitosta taistelemiseen. Örebrollahan on jo valmiiksi muutenkin pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa. Esimerkiksi Emil Kåberg ei ole tekemässä paluuta Örebron vahvuuteen ennen Olympialaisten päättymistä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi yllättäen Örebron voittoon, mutta tällä kerralla yllätystä ei ole kaiken järjen mukaan tiedossa. Tällä kerroinasettelulla on melko vaarallista lähteä tasoituksellakin Skellefteåta pelaamaan, mutta jo ihan maalaisjärjellä ajateltuna Keltamustien pitäisi normaalilla peliesityksellä napata voitto useammankin maalin erolla.

Veikkaussivut | Tuomas