VIDEO: Näin niitä voittoja pitää juhlia! - SHL:n slovakkiveskarilta huikeaa show-meininkiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2014
Jaa tämä...

Julius Hudacek on hieno mies!

Kiekkomaailmassa on nähty vuosien saatossa, vaikka minkälaisia tuuletteluja voittojen hetkinä. Esimerkiksi Mestis-yleisölle tutuksi tullut väriläiskä Iiro Vehmanen otti vastikään yleisön haltuun loistavalla show’llaan Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Nyt Vehmanen on kuitenkin saanut melkoisen haastajan näissä show-karkeloissa. Kyseessä on Ruotsin pääsarjajoukkue Örebron maalivahti Julius Hudacek.

Maalivahdithan tunnetaan usein sellaisina vetäytyvinä ihmistyyppeinä, jotka eivät mielellään tee itsestään liian suurta numeroa. Tämä onkin järkevää, sillä veskarien pääkoppa on usein kovalla koetuksella henkisen kuorman ollessa varsin suurta luokkaa. Suuret temppuilunumerot saattaisivat vaikuttaa oleelliseen keskittymiseen huonoin seurauksin.

[ Tänään kattauksessa Mestarien Liigaa! Veikkaussivujen vihjeosastolta löydät monen monta ilmaista vetovinkkiä illan Champions League -kierrokselle! ]

Hudacek on kollegoihinsa nähden aivan toista maata. Slovakkiveskarilta nähdäänkin voitettujen kotimatsien jälkeen melkoista show-juhlintaa omien kannattajien edessä.

Kaverilta on nähty toistaiseksi muun muassa melomista ja kajakointia. Viimeisimpänä tempauksenaan 26-vuotias veskari haki vaihtoaitiosta penkin ja päätti ruveta kalastelemaan. Herran temppuilut tunnetaankin Ruotsin kamaralla yksinkertaisesti nimellä ”#HudaShow”.

Show-menot eivät ole kuitenkaan vaikuttanut negatiivisesti Hudacekin tilastoihin – päinvastoin. Slovakkiveskari on pelannut tällä kaudella 21 SHL-ottelua, joissa kiekon ovat pysähtyneet suojuksiin 92,30%:n varmuudella. Hänen päästettyjen maalien keskiarvo on taasen vain 2,06.

Sanat eivät riitä kuvaamaan, kuinka mahtava tämä äijä oikein on. Loistavaa meininkiä!

Katso Hudacekin viimeisin kalastelu-show tästä!

Ja tässä herran edellisiä juhlintoja!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut