Slovan Bratislava - Magnitogorsk 9.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Magnitogorskia tällä hetkellä mikään?

Slovan Bratislava – Magnitogorsk, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,60 | 4,25 | 1,80 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Slovan Bratislava saa vieraakseen Magnitogorskin. Heti alkuun voidaan todeta yksi fakta. Magnitogorsk on voittanut vaatimattomasti kahdeksan ottelua putkeen ja tällä hetkellä Magnitogorsk onkin KHL:n joukkue numero yksi. Magnitogorskia ei tunnu kiinnostavan se, että pelataanko kotona vai vieraissa, sillä homma toimii joka tapauksessa tällä hetkellä mahtavasti! Vierasjoukkue on kaiken kaikkiaan itäisessä konferensissa kolmantena, mutta syy on siinä, että aivan alkukaudesta Magnitogorsk hävisi muutaman ottelun putkeen.

Slovan Bratislavan kausi on sujunut äärimmäisen vaikeissa merkeissä. Läntisessä konferensissa Slovan Bratislava pitää viimeistä sijaa eikä se sinänsä ole yllättävää. Slovan Bratislavan pitäisi olla kotonaan se joukkue, joka nappaisi pisteitä hienoon tahtiin, mutta valitettavasti asia ei ole ollut lainkaan näin. Neljä kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet kaksi pistettä ja vain seitsemän tehtyä maalia. Kaiken kaikkiaan Slovan Bratislava ei ole vakuuttanut vielä missään tapauksessa ja nyt vastus on KHL:n mittakaavassa kenties pahinta mahdollista luokkaa.

Jotain Magnitogorskin tilanteesta kertoo se, jos katsotaan pistepörssiä alkukauden osalta. S.Mozyakin löytyy sijalta yksi, J.Kovar löytyy puolestaan sijalta kaksi. Näiden kaveriksi voidaan nostaa vielä neljäntenä oleva D.Zaripov. Kaikki nämä ovat Magnitogorskin erinomaisen alkukauden taustalla. Slovan Bratislava on kaiken kaikkiaan viidestä viime ottelustaan onnistunut voittamaan vain kaksi, joten lähtökohtaisesti vieraissakin Magnitogorsk on selkeän ennakkosuosikin asemassa.

Veikkaussivut | Tuomas