Slovan Liberec - Sevilla 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Sevillan vierailu Tsekissä toivotun tuloksen?

Slovan Liberec – Sevilla, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,75 | 3,30 | 2,00 

 

 

Lohko H:n ottelussa yhteen iskevät tsekkiläinen Slovan Liberec sekä vieraaksi saapuva espanjalainen Sevilla. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Kyseessä on jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa. Lähtökohtaisesti tiedossa on mielenkiintoinen kamppailu. Slovan Liberec on kahden pelatun kierroksen jälkeen lohkossa toisena, kun taas Sevilla puolestaan johtaa lohkoa. Sevilla on kahdesta ottelusta napannut yhtä monta voittoa, joten Sevilla on ollut kaikin puolin vakuuttava. Materiaaliltaan Sevilla on selkeästi tämän lohkon laadukkain, joten ei ole lainkaan yllättävää se, että Sevilla on kärkipaikkaa hallussaan pitämässä.

Slovan Liberec on viimeistellyt kahteen ensimmäiseen otteluun yhtä monta maalia kuin Sevillakin, mutta tänään Slovan Liberec joutuu kokonaisuudessaan erittäin vaikeaan testiin. Materiaaliltaan Slovan Liberec ei ole missään tapauksessa Sevillan tasoinen joukkue. Sevilla on ollut tälläkin kaudella Espanjan liigassa epätasainen, mutta se ei ole Sevillan kohdalla mitään uutta. Sevillalle on jollain tapaa yksinkertaisesti normaalia se, että heikkojakin joukkueita vastaan tulee liikaa pistemenetyksiä. Yksilötaito Sevillalla on kuitenkin huomattavasti Slovan Libereciä edellä, vaikka Sevillan erittäin tärkeä Marko Marin onkin tänään todennäköisesti sivussa. Marko Marinilla on ollut reiden kanssa ongelmia.

Slovan Liberecin puolustus ei vakuuttanut lainkaan viikonloppuna Tsekin liigan ottelussa, sillä Slovacko nappasi Slovan Libereciltä pisteet 4-2 numeroin. Slovan Liberec on ollut siitä huolimatta Tsekin liigassa erittäin hyvä, mutta nyt vastustajan taso on jo täysin erilaista luokkaa. Tsekin liigan otteluista ei vain voida tehdä selkeitä johtopäätöksiä. Illan ensimmäiseen tv-otteluun on syytä lähteä veikkaamaan Sevillan vierasvoittoa. Vielä Sevilla ei ole pistemenetyksiä kokenut eikä todennäköisesti koe niitä tänäänkään.

Veikkaussivut | Tuomas