Slovenia - Espanja 5.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2013
Jaa tämä...

Pilaako Espanja huippuottelussa kotiyleisön illan?

Slovenia (+7,5 pistettä) – Espanja, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 4,00 | 1,25 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden toinen pelipäivä on tarjolla tänään, Slovenia saa vastaansa illan huippuottelussa Espanjan. Nämä kilpailuthan pelataan Sloveniassa, joten ei tarvitse keskustella siitä, että kumpi ottelussa tulee saamaan yleisön tuen. Materiaaliltaan Slovenia on laadukas, mutta ei missään tapauksessa Espanjan tasoa. Espanja on liikenteessä äärimmäisen vahvalla nipulla ja myös tällä kerralla Espanja on suurin suosikki voittamaan Euroopan mestaruuden. Espanja ei saanut parasta miehistöään tähän turnaukseen, mutta silti huippunimiä maailman kärkiliigoista löytyy vaikka muille jakaa.

Slovenia ei jättänyt itsestään hyvää kuvaa ensimmäisessä ottelussa millään tavalla, sillä Slovenia onnistui vain hyvin niukasti voittamaan Tsekin! Lopulta Slovenia venyi voittoon 60-62 numeroin, mutta nyt vastustaja tulee olemaan täydellisesti eri luokkaa. Espanja pelasi kesän harjoitusotteluissa erinomaisesti ja sama tahti jatkui myös eilen Espanjan omassa avausottelussa – Espanja murskasi Kroatian 68-40 numeroin. Ottelu oikeastaan ratkesi hyvin nopeasti, sillä Kroatia ei missään vaiheessa pysynyt Espanjan vauhdissa.

Espanja jätti kesän aikana itsestään niin hyvän kuvan, että on vaikeaa kuvitella Slovenian pystyvän tosissaan Espanjan haastamaan. Slovenia on tietenkin materiaaliltaan hyvää ylempää keskikastia, mutta valitettavasti tässä ottelussa se ei tule riittämään. Pienellä tasoituksellakin Espanja on järkevä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas