Slovenia - Italia 12.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Slovenia kotiyleisönsä edessä arvokasta voittoa Italiasta?

Slovenia – Italia, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,67 | 2,25 

 

 

Myöhäisillan kamppailussa Slovenia pelaa kotiyleisönsä edessä jatkolohkon ensimmäisen ottelun Italiaa vastaan. Kyseessä on koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa. Slovenia voitti alkulohkossa jopa Espanjankin, joten siinä vaiheessa Slovenia oli helppo nostaa tämän turnauksen mitalisuosikeiden joukkoon. Slovenia on pelannut kaiken kaikkiaan hyvän turnauksen, vaikka Puola nappasi yllättäen voiton edellisessä kamppailussa. Slovenia tulee saamaan tässäkin ottelussa hurjan tuen kotiyleisöltä, joten samanlaiseen italialaiskannattajat eivät tule pystymään.

Italia on kulkenut tässä turnauksessa voitosta voittoon, mutta toisaalta Slovenian puolustukseksi on se todettava, että Italia voitti kahdessa viimeisessä alkulohkon ottelussaan väsyneen Kreikan sekä onnettoman Ruotsin. Toisaalta Ruotsia vastaanhan Italialla oli yllättävänkin suuria ongelmia, lopputulos kyseisestä ottelusta oli lopulta 82-79 lukemat italialaisten eduksi. Joka tapauksessa alkulohkoihin on turhaa tässä kohdassa enään palata sen enempää.

Slovenian valmistautuminen sujui tähän turnaukseen siinä mielessä erinomaisesti, että Sloveniahan pelasi kesällä valtavan määrän harjoitusotteluita erinomaisella menestyksellä! Slovenia voitti kesän aikana niin paljon harjoitusotteluita, että onhan se näkynyt joukkueen itseluottamuksessa myös tässä turnauksessa. Italian tilanne ei kuitenkaan ollut kesän jälkeen läheskään samanlainen, joten on syytä uskoa, että Slovenia on etenkin kotiyleisönsä edessä vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas