Liiga 2017-18 - Tappara jälleen suursuosikki

Veikkaussivut.com tarjoaa sinulle Liigan kuumimmat vihjeet ja uutiset. Liiga on ylivoimaisesti Suomen suosituin ammattilaissarja sekä katsojamäärissä että vedonlyöntivolyymissa mitattuna. Kausi 2017 – 2018 tulee jälleen tarjoamaan yllätyksiä, pettymyksiä, onnistumisia, läpilyöntejä ja floppeja. Ja mikä parasta, tästä liigasta riittää todella paljon vedonlyöjille betsattavaa ja kertoimet takaavat sen että myös sinä voit olla voittaja.

Tapparalle kolmas perättäinen?

tappara tyynyt tappara.fi

Tuudittaako Tappara taas muut unten maille?

Tappara on nyt voittanut kaksi mestaruutta peräkkäin, vaikka muut ovat laittaneet kovasti kampoihin. Joukkue toi tälle kaudelle jälleen Jukka Rautakorven peräsimeen, tietääkö se nyt sitten hopeaa vai kultaa, sen aika näyttää. Moni joukkue on vaihtanut valmentajaa kesän aikana, samoin Liigasta on poistunut monta mielenkiintoista pelaajaa, mutta on niitä tulijoitakin. Esimerkiksi JYPin Jarkko Immonen, Tapparan Tomas Zaborsky ja monet muut pelaajat tuovat mielenkiintoa kauteen.

Kaikkiin Liigan siirtoihin, pelaajarostereihin ja valmennuskokoonpanoihin voit tutustua Liigan päivittyvällä sivulla.

Kausi tulee tarjoaamaan paljon uutisoitavaa, joten seuraa uutisointiamme ja Liiga-vedonlyöntivinkkejä.

Veikkaussivut Liiga-uutisia

Veikkaussivut suosittelee liigabetseihin:

liigalogo

Kausi 2017 – 2018

Kaudesta 2017 – 2018 kaavaillaan Tapparan juhlaa. Tampereella on rakennettu dynastiaa, joka on nyt napannut kaksi mestaruutta ja sitä ennen hopeamitaleja tuli kasakaupalla. Runkosarjan voittajaa on Tapparasta kertoimien perusteella helppo veikata, sillä Tapparan kerroin Nordicbetillä on 1.65, kun isoimman haastajan JYPin kerroin on 6.00. HIFK 8.00 on tämän kaksikon haastaja ja varsin mielenkiintoiset kertoimet ovat Kärpillä ja TPS:llä, molemmilla runkosarjan voitosta saa rahat takaisin kertoimella 13.00.

Pudotuspelit ovat sitten asia erikseen ja niin ovat myös kertoimet. Tappara 2.50 mestaruuskerroin on varsin komea, se kannattanee lyödä kiinni. JYP 6.50, HIFK 8.00 eivät ole huonoja nekään ja todennäköistä on että näiden kolmen joukosta se mestari melko varmasti löytyy. Kärpät (10.00) ja TPS (11.00) ovat luonnollisesti asiasta eri mieltä. Tsekkaa Liigan kertoimet Nordicbetiltä ja betsaa omaa suosikkiasi.

Mielenkiintoinen on myös TOP 3 veto, sillä monella joukkueella on mahdollisuudet pronssipeliin ja siellä viedä vielä pronssit kenties ei niin motivoituneelta joukkueelta. Tapparan, JYPin, HIFK:n, Kärppien ja TPS:n kertoimet ovat kaikilla alle 3.00, HPK 4.40 ja Lukko 5.50 ovat tähän lisäksi varsin hyviä vaihtoehtoja.

Lisää intoa liigakauteen saa Joukkue-erikoisista vedoista Nordicbetiltä, siellä kun voi lyödä vetoa pääseekö joukkue varsinaisiin pudotuspeleihin, eli säälipleijareiden jälkeen pelattaviin peleihin. Kärkijoukkueilla kertoimet ovat melko pienet, tässä voisikin lyödä vetoa esimerkiksi HPK (1.50), Lukko (1.75) ja Pelicans (1.90) vedon?

Kannattaa Liigan seuraamiseen ottaa kaikki joukkueiden viralliset ja epäviralliset Twitter-tilit, samoin kuin selata eri twiittejä päivänpolttavien #hashtagien mukaan.

Kuka vie pistepörssin ja maalipörssin?

Kyllä, tästäkin voi totta kai lyödä vetoa. Liigan maalipörssin voittajasuosikki tulee Tapparasta, sillä Tomas Zaborskyllä ja Kristian Kuuselalla on sama kerroin 6.50. Pitää aina muistaa että Liigasta ongitaan myös kesken kauden vahvistuksia esimerkiksi KHL-liigaan, joten vaikka jompi kumpi olisi joulutauolla johdossa, ei se tarkoita välttämättä sitä että he loppuun asti pelaisivat Tapparassa. Koskee tietenkin muitakin pelaajia. Maalintekijäveto on yksi suosituimmista vetomuodoista otteluun.

Tässä NordicBetin top 10 voittamaan maalipörssin runkosarjassa:

  • Tomas Zaborsky 6.50
  • Kristian Kuusela 6.50
  • Jarno Kärki 8.00
  • Jarko Immonen 10.00
  • Ilari Filppula 12.00
  • Joonas Rask 14.00
  • Victor Backman 14.00
  • Tomi Kallio 15.00
  • Erik Thorell 15.00
  • Antti Suomela 15.00

Pistepörssin ykköseksi kaavaillaan samoja nimiä hieman eri kertoimin, käy katsomassa miltä suosikkipelaajiesi kertoimet näyttävät. Usealla pelaajalla on omat Instagram-tilit, joten lisäsisältöä ja sisäpiiritietoa on saatavilla. tässä suosikki Tomas Zaborskyn instagram tilin materiaalia:

Vedonlyönti Liiga-pelistä

Kauden aikana pääpaino siirtyy vedonlyöntiin Liigapeleistä. Näistä otteluista on tarjolla valtavasti pre-match vedonlyöntiä, kunkin vedonlyöntifirman kohteet ja kertoimet eroavat jonkin verran toisistaan. Kannattaa katsoa mitä on tarjolla, joillain sivustoilla voi olla melkoisen mukavia erikoistarjouksia, samoin kuin kampanjat kannatta katsastaa erikseen, tarjolla on taatusti rahanarvoisia vedonlyöntikampanjoita.

Itse liigaotteluiden aikana isoin fokus on livevedonlyönnissä, jossa on tänä vuonna entistäkin enemmän kohteita. Iso juttu on kohteiden pelaaminen mobiilisti, sillä se vapauttaa pelaajan pelaamaan pelejä käytännössä missä vaan ja milloin vaan.

Liiga veikkaukseen on paljon kohteita

Liiga tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lyödä vetoa. Ennen kautta on tarjolla massiivisesti vedonlyöntiä liigasijoituksista, joukkueiden runkosarjamenestyksestä ja kahdenkeskisistä vedoista. Tarjolla on myös mm. maalipössin ja pistepörssin voitosta olevat kertoimet.

Jokaisesta ottelusta on tarjolla valtavasti pre-match vetoja kertoimien vertailu voi todellakin kannattaa. Selvältä vaikuttava kohde voi joltain vedonlyöntitoimistolta saada jopa kymmenyksen paremman kertoimen, se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Lähes kaikki vedonlyöntitoimistot tarjoavat lisäksi live-vedonlyöntiä jokaisesta ottelusta ja kohteita on paljon. Suosittelemme tutustumaan valtavaan valikoimaan.

Nordicbetin ja Unibetin lisäksi muun muassa Betsson ja Bet365 tarjoavat jokaiselle pelikierrokselle ja otteluun tiukat kertoimet. Tsekkaa sivuiltamme uusimmat Liiga-vihjeet ja käy lyömässä vedot sisään pudotuspelien kunniaksi!

Käy katsomassa SM-liigan live-stream lähetykset täältä. Ruutu+ palvelun avulla pääset katsomaan kaikki ottelut livenä ja tarjolla on myös paljon muuta materiaalia. Käy katsomassa!

Lue myös nämä:

Valioliiga | La Liga | Mestarien liiga | NHL

LIIGAN SARJATAULUKKO YLEN Teksti-TV:ssä

SM-LIIGAN SARJATAULUKKO