DNA:n kaapeliverkossa SM-liiga toiminnassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomen seuratuin urheilusarja saatiin tänään käyntiin.

Tänään käynnistyi jääkiekon SM-liiga ja nyt DNA:n kaapeliasiakkaatkin pääsevät lopulta nauttimaan maamme suosituimman urheilusarjan tarjonnasta, sillä maksutv-operaattori ilmoitti myöhään perjantaina, että Nelonen ja DNA ovat päässeet sopimukseen, joten Pron kanavat 3-8 näkyvät myös kaapelitalouksien asiakkaille.

Veikkaussivut uutisoi tämän kuukauden alussa, että Nelosella ja DNA:lla sopimusneuvottelut olivat menneet ristiin ja sen takia kaapelitalouksien kohdalla oli pitkään epävarmaa, että saadaanko SM-liiga näkymään kaikilla kahdeksalla kanavalla.

Nelosen Pro1 ja Pro2 näkyivät alunperinkin normaalisti, mutta kuusi muuta SM-liigaan erikoistunutta kanavaa olivat pimeänä.

Vielä iltaseitsemän aikaan DNA:lla oli ongelmia kaapeliverkon kanssa, ja maksutv-operaattori lähetti tuolloin asiakkailleen tiedotteen, jossa kerrottiin, että neuvottelut jatkuvat tiiviisti ja kanavapakettien tilaajille olisi hyvityksiä tiedossa.

DNA-pomo Jarno Haikonen totesi Iltalehdelle vielä aikaisemmin perjantaina, että maksutv-operaattori pahoittelee tilanteen venymistä viime tippaan toivoen asiaan ratkaisua perjantain aikana. Keskustelu tilanteesta kävi kiivaana esimerkiksi erilaisilla keskustelupalstoilla.

Peliyhtiö Betsson on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kanadan ja USA:n välinen World Cup esiottelu oli täynnä tunnetta
VIDEO: Juhamatti Aaltosen muodonmuutos vuosien varrella

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa