SM-liiga jälleen täydessä vauhdissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2013
Jaa tämä...

Joulut ja Uudet Vuodet ovat takana ja SM-liiga jatkuu täydellä kierroksella.

Jääkiekon SM-liiga palaa takaisin Joulu,-sekä Uuden vuoden -tauolta heti seitsemän ottelun kierroksella. Viime vuoden päätöskierrokselta parhaiten varmasti muistetaan Jokereiden sekä HIFK:n välinen kohtaaminen – ottelu päättyi lopulta 8-1 maalein Jokereiden voittoon.

Tänään pelataan tosiaan seitsemän ottelun kierros. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista on ehdottomasti Lappeenrannassa käytävä ottelu, jossa yhteen iskevät SaiPa sekä Jokerit. Vierasjoukkue joutuu otteluun ilman muutamia tärkeitä avainpelaajia, mutta SaiPan tilanne ottelun alla on vähintään yhtä vaikea. SaiPa on hävinnyt monta ottelua putkeen ja itseluottamus on varmasti jonkin verran kadoksissa. 

Muut kierroksen ottelut ovat Tampereella Ilves vs Pelicans, Espoossa Blues vs HIFK, Oulussa Kärpät vs Tappara, Raumaalla Lukko vs TPS, Jyväskylässä JYP vs KalPa sekä Hämeenlinnassa HPK vs Ässät.

Muistutuksena myös, että tänään pelataan nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa puolivälierät sekä samalla aloitetaan karsintasarjaa. Päivän ensimmäisessä puolivälierässä Tsekki haastaa Yhdysvallat ja toisessa puolivälierässä Sveitsi joutuu Venäjää vastaan. Suomi puolestaan aloittaa urakkansa karsintasarjan osalta Saksaa vastaan. Suomen osalta pettymys on varmasti edelleen valtavaa, mutta karsintasarja on ehdottomasti hoidettava kunnolla pois alta. Suomi on suuri suosikki voittamaan karsintasarjan ja näin ollen edes hieman paremman lopun Suomi saisi tälle turnaukselle.

Veikkaussivut | Tuomas