Jääkiekon SM-liiga käynnissä - tässä kuumimmat vetovalinnat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 09/12/2015
Jaa tämä...

Taistelu jääkiekon Suomen mestaruudesta käynnistyi perjantaina.

Syyskuun toisena perjantaina käynnistyi maamme seuratuin urheilusarja, jääkiekon SM-liiga. Se tarkoittaa samalla vedonlyönnin ystäville valtavasti pelattavaa ja yhä mielenkiintoisimpia pelikohteita. Peliyhtiö Unibet on avannut yli 800 vedonlyöntikohdetta Liigasta. Tarjolla on muun muassa kertoimet nuorten liigatähtien, Kärppien Jesse Puljujärjen ja Tapparan Patrik Laineen väliseen taistoon sekä ensimmäisiin valmentajapotkuihin.

Oulun Kärpät on jälleen kaudella SM-Liigan suurin mestarisuosikki kertoimella 3,60. Oululaisten ja Lauri Marjamäen hattutemppua uhkaavat pahimmat kilpailijat HIFK kertoimella 4,75, Lukko kertoimella 8,00 ja Tappara kertoimella 9,00, jotka ovat valmiita haastamaan Kärpät. Myöskään TPS:ää ei pidä unohtaa.

SM-Liigan yksi valovoimaisimmista tähdistä, HIFK:n Tomas Zaborsky latoi viime kaudella kovat tehot loukkaantumisista huolimatta. Zaborskyn kerroin pistepörssin voittajaksi on 7,00, mutta kokeneet pelaajat TPS:n Éric Perrinin ja Bluesin Kim Hirschovitsin johdolla taistelevat myös pistepörssin voitosta.

Parhaalle maalintekijälle jaettavasta Aarne Honkavaara -palkinnosta käydään kova kilpailu tulevalla kaudella. Zaborskyn lisäksi suosikkeja ovat HIFK:n Juuso Puustinen kertoimella 12,00 ja kokenut Tappara-hyökkääjä Kristian Kuusela kertoimella 14,00. Todellinen yllätysnimi tässä kisassa saattaa olla Tapparan Patrik Laine. Unibetin kerroin hänen maalipörssin voitolle on 21,00.

Liigan kuumimmaksi maalivahdiksi povataan Kärppien Sami Aittokalliota kertoimella 7,50. Lukon jenkkitorjuja Ryan Zapolski saa kertoimen 8,00 ja TPS:n Teemu Lassila sekä HIFK:n Ville Husso kertoimet 9,00.

Kuka vie supertalenttien välienselvittelyn?

Unibet tarjoaa myös erikoisvetoja SM-Liigan puhutuimmista tapahtumista. Kahden supertalentin välisessä pistekisassa peliyhtiö uskoo Jesse Puljujärven kertoimella 1,72 päihittävän Laineen, jonka kerroin tässä tapauksessa on 2,00.

Ennakkosuosikki Suomen korkeimman sarjatason jäähykuninkaaksi on Porin Ässien Semir Ben-Amor kertoimella 5,50, mutta Vaasan Sportin Otto Karvinen kertoimella 6,00 ja Tapparan Markus Kankaanperä ovat varteenotettavia haastajia. Kankaanperän kerroin on 9,00.

Valmentajapuolella huterin palli on sivuston mukaan KooKoon Petri Mattilalla. Kerroin sille, että Mattila saa ensimmäisenä potkut on 7,50. Sportin Tomek Valtosen, Pelicansin Petri Matikaisen ja KalPan Pekka Virran potkuille peliyhtiö antaa kauden alla kertoimen 8,00.

SM-liigassa pelataan lauantain kunniaksi peräti seitsemän ottelun mittainen kierros. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Kouvolassa, jossa yhteen iskevät Nelosen vapaasti katsottavalla kanavalla KooKoo ja SaiPa.

Lauantain muissa SM-liigaotteluissa HIFK isännöi Lukkoa, Ilves kohtaa Sportin, Ässät matkustaa JYPin vieraaksi ja Lahdessa yhteen iskevät Pelicans ja HPK. Turussa pelataan TPS:n kauden ensimmäinen ottelu. Vastustajaksi saapuu tällä kerralla HPK. Lisäksi Oulussa Kärpät ja KalPa taistelevat paremmuudestaan.

Lue myös:
Devils-hyökkääjä joutuu päättämään kiekkouransa!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?