SM-liiga Playoff kilpailu 2013

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SM-liiga playoff kilpailun voittajalle 200 € puhtaana käteen!

Osallistu ilmaiseksi SM-liigan playoff kilpailuun ja voita upeita palkintoja.

Kilpailun voittaja tienaa 200 € + arvomme 10 Nordicbetin hupparia kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäksi 3 parasta veikkaajaa, jotka ovat tehneet Unibetille talletuksen Veikkaussivujen kautta (myös vanhat asiakkaat), saavat haluamansa SM-liiga pelaajan pelipaidan. Ilmoita yhteystietoihin Unibetin käyttäjätunnuksesi. (Voit tehdä Unibetille talletuksen tästä) Muista, että vain osallistumalla voit voittaa!

Kilpailussa on tarkoitus veikata SM-liigan playoff otteluparien voittajat puolivälieristä finaaliin asti. Jotta kilpailu ei olisi niin helppoa, pitää tietää myös otteluvoitot ottelupareista.

Kilpailuaika päättyy ennen ensimmäisiä puolivälieriä eli keskiviikkona 20.3.2013 klo: 18.30. Katso kilpailun säännöt ja lomakkeen täyttöohjeet kilpailulomakkeen alta.

 

Katso taulukon täyttöohjeet kilpailulomakkeen alapuolelta! 

Huom! Semifinaaliparit määräytyvät runkosarjan sarjataulukon mukaan. Jos et tiedä kuinka semifinaali parit muodostuvat voit katsoa apua Ylen sivuilta tästä >>. (Valitse Ylen sivuilta joukkueet jotka menevät mielestäsi puolivälieristä jatkoon niin näet semifinaaliparit). Voit myös ottaa yhteyttä meihin tästä.

HUOM! Otteluparit ovat neljästä (4) voitosta poikki!

 

Taulukon täyttöohjeet:

Neljännesvälierät: Täytä tyhjiin laatikoihin joukkueiden otteluvoitot (esim. Jokerit 4 – lukko 1).

Semifinaalit: Täytä tyhjiin laatikoihin ensin semifinaalijoukkueet, jotka pääsevat mielestäsi jatkoon neljännesvälieristä. Tämän jälkeen täytä joukkueiden otteluvoitot (esim. Jokerit 3 – Ässät 4). Huom! otteluparit määräytyvät runkosarjan sarjataulukon mukaisesti.

Finaali: Täytä tyhjiin laatikoihin ensin finaalijoukkueet ja sen jälkeen finaalin otteluvoitot (esim. JYP 4 – Jokerit 2).

”Jos et tiedä kuinka otteluparit määräytyvät semifinaali vaiheessa voit katsoa sen Ylen sivuilta tästä >> (Valitse Ylen sivuilta joukkueet jotka menevät mielestäsi puolivälieristä jatkoon niin näet semifinaaliparit).

 

Kilpailun palkinnot

– Kilpailun voittajalle 200€

– 10 Nordicbet hupparia (Arvotaan)

– 3 parhaalle SM-liiga pelipaita (Vatii rekisteröitymisen Unibetille)

Kilpailun voittajat ilmoitetaan Veikkaussivujen facebookissa kun playoff- pelit ovat ohi. Ilmoitamme voittajille myös henkilökohtaisesti.

Tykkäämällä facebook-sivustamme, pääset seuraamaan parhaimpien veikanneiden tuloksia puolivälierien jälkeen. Pysy siis kuulolla ja seuraa nettisivujamme. Jos vaikka kävisi flaksi ja onni suosisi rohkeaa. 

Säännöt ja ehdot:

– Osallistuminen on täysin ilmaista
– Jos yhtään oikeata vastausta ei tule lähimmäksi veikannut voittaa
– Vain yksi osallistuminen per henkilö
– Osallistujien yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
– HUOM! Jos olet Mentalisti, (kuten Noora Karma) et saa osallistua kilpailuun
– Sääntöjen vastaiset osallistumiset hylätään 
– Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin