VIDEO: SM-liigalta pysäyttävä ilmoitus lauantain tapahtumista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Lauantain tapahtumat herättävät edelleen suurta keskustelua.

Jääkiekon SM-liigan viidennessä finaalissa nähtiin lauantaina tunteita kuohuttanut tilanne, kun ottelun lopulla Tapparalle ei tuomittu jäähyä väärästä vaihdosta. Sen jälkeen Tappara teki voittomaaliksi jääneen osuman.

SM-liiga kertoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa, että heidän keskustoimistolle on lähetetty halpamaisia viestejä. Nyt SM-liiga vetoaa ihmisiin, jotta samanlainen ei jatkuisi.

SM-liigan viestintäpäällikkö Antti Pärnänen on kertonut Ilta-Sanomille, että yhteydenotot ovat olleet valtaosin tavanomaista kritiikkiä, mutta myös kovaa vihapuhetta on esiintynyt.

– Viestit ovat olleet tyyliä ”tappakaa itsenne”, Pärnänen totesi.

– Liigan toimistolle on tullut joitain kymmeniä sähköposteja, puheluita ja some-yksityisviestejä.

HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen antoi Nelonen Pron haastattelussa kuulla tuomariston kunniansa ja kyseisen videon pääset katsomaan täältä.

 

Tappara ja HIFK jatkavat kuumaa finaalisarjaa jälleen tiistaina, jolloin tamperelaiset voivat varmistaa Suomen mestaruuden. Helsinkiläiset tarvitsevat Suomen mestaruuteen kaksi voittoa.

Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudesta. Unelmafinaalissa Suomi kohtaa Ruotsin.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue
VIDEO: Jesse Puljujärvellä mahdollisuus tehdä kiekkohistoriaa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa