Lukolle kanadalaisvahvistus hyökkäyspäähän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: LIIGA
  • 22/01/2018
Jaa tämä...

Rauman Lukko on vahvistanut hyökkäyspäätään.

Rauman Lukko vahvistaa hyökkääjäosastoaan kanadalaisella Kelly Zajacilla. Kanadalainen on pelannut urallaan sekä keskus- että laitahyökkääjänä. Lukon ja Zajacin välinen sopimus on yksivuotinen. Sopimus sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

27-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella AHL:ssä New Jersey Devilsin farmiseura Albany Devilsin riveissä. 178-senttinen ja 84-kiloinen hyökkääjä on pelannut neljän kauden aikana Devilsin riveissä yhteensä 108 AHL-ottelua, joissa on viimeistellyt tehot 17+44=61.

Tehokkaimmillaan Zajac oli edellisekaudella, kun 67 ottelussa kertyi 12 maalia ja 32 syöttöä. Hänet on valittu myös ECAC Hockey -liigan parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi kaudella 2011-2012.

SM-liigaseuran tiedotteen mukaan Zajac saapunee Raumalle maanantai-iltana.

Lukolla alla loukkaantumisia

Lukolle uuden hyökkääjän hankkiminen kävi järkeväksi jo siksi, koska CHL-ottelut ovat tiputtaneet muutaman hyökkääjän sairaslistalle. Kauden toisessa CHL-ottelussa Luleåta vastaan loukkaantunut Eetu Koski on sivussa tositoimista todennäköisesti marraskuuhun asti.

Loukkaantumisista ovat kärsineet myös Olavi Vauhkonen ja Miko Malkamäki.

Lukko pelasi edellisen CHL-ottelunsa torstaina, kun raumalaisseura kaatoi kotonaan Fribourgin maalein 5-3.

CHL:ssä Lukko pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon sunnuntaina. Tuolloin vastaan asettuu Luleå.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lähde: Lukon tiedote

Lue myös:
Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!