VIDEO: SM-liiga tekemässä yleisöennätystä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Lauantaina rikotaan todennäköisesti yleisöennätyksiä.

Lauantaina pelataan jääkiekon SM-liigassa finaalisarjan viides kohtaaminen, kun HIFK ja Tappara taistelevat siitä, että kumpi seuroista pääsee kiinni ensimmäiseen ottelupalloon. Oman lisämausteensa lauantaille tuo se, että SM-liigassa tehdään lauantaina kaikella todennäköisyydellä pudotuspelien yleisöennätys.

Ennen eilistä Tapparan ja HIFK:n kolmatta kohtaamista pudotuspelien yleisömäärä on ollut 261 679. HIFK:n ja Tapparan välisessä finaalisarjassa on jäljellä vielä ainakin kaksi kohtaamista. Jos kaikki liput menevät odotusten mukaan kaupaksi, pudotuspelien kokonaisyleisömäärä olisi ennätyksellinen.

SM-liigan edellinen yleisöennätys pudotuspelien osalta on itseasiassa ajalta, jolloin HIFK juhli edellisen kerran Suomen mestaruutta. Sehän tapahtui keväällä 2011.

– Tämä on todella hieno, 41-vuotisessa liigahistoriassa hyvin poikkeuksellinen ja miellyttävä kevät. Pudotuspelit ovat olleet tasaiset ja jännittävät. Nyt on jäljellä kaksi parasta joukkuetta, HIFK ja Tappara, joiden kohtaaminen voi vielä päättyä miten vain. Uusi yleisöennätys on tämän kaiken huipentuma, SM-liigalta todettiin.

Katso videolta eilisen ottelun parhaat palat:

 

SM-liigassa pelataan tänään siis HIFK:n ja Tapparan viides kohtaaminen. Kamppailun voittaja on enään yhden voiton päässä Suomen mestaruudesta.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue
VIDEO: Pelicansin omistukseen muutos – Pasi Nurminen pääomistajaksi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa