Joao Sousa - Julien Benneteau 29.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Onko jättiyllättäjästä finaalissa kaatamaan kokenutta ranskalaista?

Joao Sousa – Julien Benneteau, merkki 2, kerroin 
Joao Sousa (+1,5 erää) – Julien Benneteau, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,00 | 1,40 

 

 

ATP-tennistä Kuala Lumpurista, turnauksen finaalissa yhteen iskevät Portugalin Joao Sousa sekä Ranskan kokenut Julien Benneteau. Heti alkuun voidaan todeta, että viikko sitten kukaan tuskin kuvitteli, että Joao Sousalla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia selviytyä turnauksessa lähellekään tähän tilanteeseen! Joao Sousa voitti US Openissa niin Grigor Dimitrovin kuin Jarkko Niemisen, mutta kuitenkaan muutaman hyvän turnauksen perusteella Joao Sousaa ei voida arvostaa ensinnäkään tasaiseksi pelaajaksi eikä toisekseen pelaajaksi, joka kuuluisi ATP-tason turnauksiin viikosta toiseen. 

Joao Sousa on pelannut Kuala Lumpurissa kaiken kaikkiaan erinomaista turnausta, välierässä Joao Sousa nappasi 2-1 numeroin voiton Jurgen Melzeriä vastaan. Joao Sousa on onnistunut kääntämään paljon erittäin tiukkoja otteluita edukseen. Sehän ei voi jatkua loputtomiin. Joao Sousa kierteli kuitenkin koko alkukauden Challenger -tason turnauksia, joten on selvää, että jossain vaiheessa portugalilaisen itseluottamuskin tulee laskemaan.

Julien Benneteau on tästä kaksikosta huomattavasti tasaisempi pelaaja ja toisekseen kokemukseltaan Julien Benneteau on valtavasti portugalilaista edellä. Julien Benneteau ei ole hävinnyt tässä turnauksessa vielä erääkään. Ranskalainen lähetti välierässä kotimatkalle Stanislas Wawrinkan – se kertoo jo jotain vireestä tällä hetkellä. Julien Benneteaun pelissä sinänsä ei ole minkäänlaisia selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia. Yleensä kaudessa kuin kaudessa Julien Benneteau raivaa itsensä aina muutamiin turnausten finaaleihin. Voidaankin sanoa, että Julien Benneteau on ollut tällä viikolla tämän turnauksen paras pelaaja.  

Veikkaussivut | Tuomas