Southampton - Aston Villa 4.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Aston Villa hyökkää Southamptonin kimppuun Valioliigassa.

Southampton – Aston Villa, merkki 2, kerroin 5,20 Betsson
Southampton – Aston Villa (+1), merkki 2, kerroin 2,16 Unibet

Betssonin kertoimet otteluun 1,69 | 3,75 | 5,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Aston Villa hyökkää mielenkiintoisessa ottelussa sarjataulukossa seitsemäntenä olevan Southamptonin kimppuun. Aston Villa on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla yksitoista. Kerroinasettelu on vedetty jyrkästi Southamptonin suuntaan eikä näin ollen kotivoitosta tarjotut kertoimet nouse lainkaan hyviksi peli-ideoiksi. Materiaaliltaan Aston Villa ei ole missään tapauksessa perustasoltaan näin selkeästi Southamptonia jäljessä. Southampton tunnetaan toki erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta on otettava huomioon, että Aston Villa on edellisestä viidestä ottelustaan hävinnyt vain yhden.

Southampton on kotonaan ollut vakuuttava, mutta toisaalta kahdessa edellisessä ottelussa raitapaitojen suunta on ollut selkeästi alaspäin. Vastustajien taso on ollut huippuluokkaa, mutta on mielenkiintoista nähdä, että kuinka Southampton pystyy käsittelemään tämän tilanteen. Edellisellä kierroksella kotonaan Southampton murskasi Hullin 4-1 numeroin, mutta perustasoltaan Aston Villa on ehdottomasti Hullia laadukkaampi. Kahteen edelliseen otteluun Southamptonille ollaan viimeistelty viisi maalia, joten tämä ottelu tulee näyttämään suuntaa sille, että pystyykö Southampton palaamaan lievän kierteen päätteeksi takaisin raiteilleen.

Molemmat joukkueet kärsivät ottelun alla loukkaantumisista, mutta voittajana tästä tilanteesta tulee poistumaan Aston Villa. Southamptonilta tärkeistä pelaajista sivussa ovat tänään esimerkiksi Artur Boruc, Morgan Schneiderlin sekä Gaston Ramirez. Aston Villa saattaa saada puolestaan tänään kokoonpanoon takaisin Andreas Weimannin ja se olisikin enemmän kuin hieno asia vierasjoukkueen kannalta. Aston Villan puolustus on jättänyt itsestään viime kierroksilla sen verran hyvän kuvan, että rohkeimmille Aston Villa tarjoaa hienon mahdollisuuden tehdä tänään loistavan tilin. Neljään otteluun vain yhdessä Aston Villalle ollaan tehty lainkaan maaleja. Kyllähän tässä Aston Villalle tarjotut kertoimet nousevat loistaviksi yllätysvalinnoiksi.

Veikkaussivut | Tuomas