Southampton - Chelsea 1.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Chelsea metsästämään täyttä pistepottia Southamptonin vieraaksi.

Southampton – Chelsea, merkki 2, kerroin 2,10 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,80 | 3,50 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Chelsea matkustaa testaamaan Southamptonin päivän vireen. Sarjataulukossa Southampton on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Chelsean sijoitus on kolmas. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on Chelsean eduksi kolmetoista pistettä. Southampton tunnetaan parhaimmillaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta siitä huolimatta Chelsea nostetaan vieraissakin tähän otteluun selkeäksi ennakkosuosikiksi. On täysin totta, että Chelsea kaipaa kipeästi selkeää ykköshyökkääjää, mutta on otettava huomioon, että vierasjoukkue on hieman heikomman pelivireen jälkeen päässyt takaisin voittoputkeen. Kahdessa edellisessä ottelussaan Chelsea on ehtinyt kaatamaan Swansean sekä Liverpoolin. Näissä otteluissa Chelsealle ollaan yhteensä tehty yksi maali.

Southamptonin pelivire on kadonnut joulukuun aikana täydellisesti. Viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Southampton hävisi Evertonin vieraana 2-1 numeroin. Southamptonin kenties suurin ongelma on viime aikoina ollut se, että puolustus on alkanut pelaamaan yhä epätasaisemmin ja epätasaisemmin. Esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan Southampton hävisi Tottenhamille 2-3 lukemin eikä raitapaitojen puolustus vakuuttanut millään tavalla. Kolmeen edelliseen kotiotteluun Southamptonille ollaan tehty seitsemän maalia, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta. Toisaalta siihen saattaa löytyä yksi syy, sillä Southamptonilla on ollut viime aikoina useita tärkeitä loukkaantumisia. Tästäkin ottelusta kotijoukkueelta sivussa ovat Daniel Osvaldo, Victor Wanyama sekä Artur Boruc. Listaahan toki voisi jatkaa vielä esimerkiksi Guly de Pradon nimellä.

Southampton on kotonaan erittäin yllätysvalmis ryhmä, mutta Chelsean on tälläiset ottelut voitettava, jos vierasjoukkue haluaa pysyä mukana mestaruutaistelussa! Chelsea ei voi menettää tälläisiä joukkueita vastaan pisteitä tai muussa tapauksessa mestaruus tulee karkaamaan hyvinkin nopeasti. Edelleen Chelsea on hyvin mukana mestaruustaistelussa, mutta esimerkiksi Manchester City on kulkemassa voitosta voittoon. Chelsean on pystyttävä pelaamaan samalla tasolla, vaikka vierasjoukkue tarvitseekin tosissaan selkeää ykköshyökkääjää. Materiaaliltaan Chelsea on Valioliigan kolmen parhaimman joukossa, joten Jose Mourinhon ryhmään luottoa löytyy. Chelsealta sivussa on kieltämättä muutama tärkeä pelaaja, sillä Frank Lampard sekä Branislav Ivanovic ovat sivussa. Joka tapauksessa muutamasta tärkeästä loukkaantumisesta huolimatta Chelsea on vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas