crystal palace vuodelta 2015

Southampton - Crystal Palace 2.1.2018, Palace lienee väsynyt?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 01/02/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Nyt on hyvä paikka pelata hyvässä kunnossa olevaa Crystal Palacea vastaan. Palace oli hyvin lähellä olla ensimmäinen joukkue, joka tämän kauden Valioliigassa voittaa Manchester Cityn, mutta viime sunnuntaina Palacen Milivojevic epäonnistui viime hetkien rankkarissa. Ottelu kuitenkin päätti Cityn mainion voittoputken, kun Palace nipisti maalittoman tasapelin. Palace oli ottelussa hyvä. Se pelasi ennakkoluulottomasti ja tasaväkisestikin Valioliigan ehdotonta ykkösjoukkuetta Cityä vastaan. Crystal Palace on hyvän jaksan aikana noussut jo kymmenen ottelun kuntopuntarissa sijalle kahdeksan.

Palacen ongelma tänään Southamptonin kentällä on se, että joukkue on varmasti väsynyt. Sillä on ohkainen pelaajamateriaali, ja ohjelma on joulun aikaan ollut todella rankka. Soton -ottelun on puoleentoista viikkoon jo neljäs joukkueelle. Henkisesti ja fyysisesti kovasta City -ottelusta on vasta kaksi yötä.

Palace on nousussa

Roy Hodgsonin manageroimana Palace on on joka tapauksessa selvästi ottanut askeleita eteenpäin Frank de Boerin epäonnistuneen kauden jälkeen. Hodgson sen verran kokenut, että jollain tavalla hän varmasti osaa peluuttaa joukkuetta säästeliäästi. Useamman kierroksen kauden alusta Palace makasi Valioliigan pohjalla, mutta Hodgsonin kanssa se ottanee pian tukevan paikan sarjataulukon puolivälistä. Mutta minkälaisen panoksen se saa tänään aikaiseksi Sotonin kentällä? Lähteekö Hodgson pelaamaan varovaisesti ja säästelleen?

Southamptonkin pelasi viime kierroksella maalittoman tasapelin Manchesterin joukkuetta vastaan. Unitedin Od Traffordilla Soton tylsytti ManU:n, ja Soton vaikutti ottelussa itsevarmalta. Old Traffordilla Sotonin ongelmaksi ilmeni hyökkäyspää. Shane Longilla oli pelissä hyvä paikka, mutta kuti lähti suoraan kohti Unitedin veskaria David de Gea’a. Charlie Austinin puuttuminen Sotonin joukkueesta näkyy, pienellä joukkueella ei ole reserveissä useampaa kovan luokan kärkimiestä. Kärjen takana Sotonilla on kuitenkin nippu taitavia pelimiehiä.

Kotijoukkueelle peliä

Crystal Palacen joukkueella on vielä tiukan ohjelman keskellä pahoja loukkaantumisia. Ainakin Dann, Pucheon, Sakho ja Wickham ovat sivussa. Sotonilta puuttuu Austinin lisäksi Cedric, maajoukkuepakin Bertrandin pelaaminen on epävarmaa.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.10 – 3.45 – 3.90. Palacen kertoimissa näkyy viime kierrosten hyvät pelit, City -ottelu oli vahva näyttö. Sotonille on hyvä laittaa peliä. Palace on varmasti väsynyt, ja loukkaantumiset painavat. Southampton voitto Unibetin kertoimella 2.10 on kelpo veto, varmasti osuu joka toisella kerralla.

Southamptonin mahdollinen avaus: McCarthy, Pied, Yoshida, Hoedt, Targett, Davis, Lemina, Boufal, Tadic, Redmons, Gabbiadini

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Speroni, Fosu-Mensah, Tomkins, Kelly, Souare, Townsend, Milivojevic, Cabaye, Loftus-Cheek, Zaha, Benteke

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot