EFL Cup: Southampton - Liverpool 11.1.2017 klo 21.45

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 01/11/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Southampton +0.5, kerroin 1.75 Bet365>>

Manchester United voitti eilen EFL -Cupin välierän ensimmäisessä osassa Hullin. Tänään Liverpool ja Southampton pelaavat toisen semifinaalin ykkösosan Sotonin St Marys -stadionilla. Joukkueista voi sanoa sen, että Liverpool on hyvässä kunnossa ja tukevasti mukana Valioliigan kärkipään taistoissa. Nyt se on sarjassa sijalla kaksi. Southampton taas on kehnossa iskussa, se on hävinnyt kolme viimeisintä liigaotteluaan. Viime viikonlopun FA Cupin kierroksella Liverpool pelasi kotonaan alasarjojen Plymouthia vastaan. Peli päättyi maalittomana, vaikka Pool dominoi mielin määrin. Se laukoi 28 kertaa, mutta ei saanut palloa maaliin. Southampton taas pelasi vieraissa 2-2 -tasapelin Norwichia vastaan.

Kokonaisuudessaan Southampton on pelannut kelpo kauden, vaikka viime aikoina onkin mennyt heikosti. Joukkueen uusi manageri Claude Puel on osoittanut, että kyllä hän pystyy pitämään joukkueen sillä tasolla, mille ex-managerit Pochettino ja Koeman joukkueen hilasivat.

Southamptonilla on ollut jo useamman kauden ajan vaivana se, että parhaat pelaajat jättävät seuran suurempien joukkueiden vuoksi. Nytkin Sotonin puolustuksen Vigril van Dijk ja Jose Fonte ovat ilmaisseet haluavansa muualle jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Fonte ei ollut mukana viikonlopun Norwich -ottelussa eikä ilmeisesti tässäkään ottelussa, joten ilmeisesti portugalilainen Fonte ainakin on pian muualla kuin Southamptonissa.

Wembley häämöttää

EFL-Cup ei yleensä juurikaan kiinnosta joukkueista, ja varsinkin otteluruuhkassa olevat Valoliiga-seurat ovat tavanneet laittaa kentälle kakkosketjun pelaajia, mutta nyt semifinaalissa tilanne varmasti muuttuu. Joukkueet ovat vain yhden voiton päässä Wembelyn finaalista, ja se varmasti houkuttelee.

Viikonlopun Plymouth -ottelussa Liverpoolin manageri Jurgen Klopp peluutti paljon nuoria pelaajia, ja nyt joukkue joutuu pelaamaan yhden ottelun lisää talven rankassa ohjelmassa. Klopp on valittanut sitä, kuinka vuoden vaihteen paikkeilla pelataan niin paljon niin lyhyessä ajassa. Hänellä on kuitenkin mahdollisuus lepuuttaa avainpelaajia, Poolilla on sen verran tasokas ja laaja miehistö, että korvaajia löytyy. Tänään Klopp varmaan tuo kentälle jälleen ainakin jonkin verran avainpelaajiaan. Liverpool pelaa sunnuntaina Valioliigassa Manchester Unitedin Old Traffordilla, ja se peli on kyllä varmasti tammikuun toiseksi tärkein ottelu joukkueelle (kuun viimeisen Liverpool kohtaa kotonaan Chelsean, ja siinä jo hieman pelataan liigamestaruudesta).

Liverpoolin mainio keskikenttämies Philippe Coutinho on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta tänään hän saattaisi käydä kentällä.

Bet365 antaa otteluun kertoimiksi 3.60 – 3.50 – 2.15. Liverpoolin lukema on liian pieni pelattavaksi. Soton on alisuorittanut viime otteluissa, mutta ei se ole niin kehno joukkue. Poolilla saattaa olla jo fokusta viikonlopun United -ottelussa. Hyvä veto peliin on Southampton +0.5 ja siihen Bet365 antaa kertoimeksi 1.75.

Pelaa vihje: Southampton +0.5, kerroin 1.75 Bet365>>