Southampton - Tottenham 22.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Kaksi tuskaisessa tilassa olevaa joukkuetta avaavat päivän Valioliigassa.

Southampton – Tottenham, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,99 Betsafe
Southampton – Tottenham, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 3,60 Sportingbet

Betsafen kertoimet otteluun 2,45 | 3,30 | 2,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Southampton sekä vieraaksi saapuva Tottenham. Sarjataulukossa Southampton on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Tottenham löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheeessa kolme pistettä Tottenhamin eduksi. Todennäköisesti tiedossa tulee olemaan suhteellisen runsasmaalinen kohtaaminen. Niin Southamptonilla kuin Tottenhamilla on tällä hetkellä erittäin vaikeaa. Viisi edellistä ottelua ovat Southamptonille tuottaneet vain kaksi tasapeliä, mutta on otettava huomioon, että ensinnäkin Southampton on pelannut runsasmaalisia otteluita sekä toisekseen Southampton tunnetaan fantastisena kotijoukkueena. Edellisessä kotiottelussaan Southampton pelasi 1-1 maalein tasapelin Manchester Cityä vastaan.

Tottenham lähetti Andre Vilas-Boasin ulos joukkueestaan, mutta mitä se on toistaiseksi hyödyttänyt? Tuloksellisesti ei millään tavalla. Muutaman ottelun perusteella on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä, mutta viikollahan Tottenham hävisi Liigacupin ottelussa West Hamia vastaan 1-2 maalein. Tottenhamin pelaajat sekä Andre Vilas-Boas olivat ilmeisesti monestakin asiasta eri mieltä eikä pukukopissa kenelläkään ollut enään mukavaa. On jopa huhuttu, että Tottenhamin pelaajat olisivat jollain tavalla ilkkuneet Andre Vilas-Boasin potkuille, mutta sillä ei ole loppupeleissä mitään merkitystä. Viiteen edelliseen otteluun Tottenham on jokaisessa pelannut yli 2,5 maalimäärän. Tottenham on kaiken kaikkiaan siispä ollut erittäin runsasmaalinen joukkue.

Southampton sekä Tottenham kärsivät lukuisista loukkaantumisista, joten ne mahdollisesti vain nostavat maalidotusarvoa tätä ottelua kohtaan. Tällä hetkellä Southampton sekä Tottenham ovat erittäin hankalassa tilanteessa, joten on todennäköistä, että maaleja nähdään kentän molemmissa päissä. Tärkeistä pelaajista Southamptonilta sivussa ovat Nathanie Clyne, Victor Wanyama sekä Artur Boruc. Listaa voisi jatkaa vielä myös esimerkiksi Danny Foxilla sekä Guly do Pracolla. Vastaavasti Tottenhamin poissaolijoiden listalta voidaan nostaa nimet Sandro, Andros Townsend, Paulinho sekä Jan Vertonghen esille. Kaiken kaikkiaan yli 2,5 maalia sekä jopa yli 3,5 maalia ovat erittäin tervetulleita valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas