Spartak Moskova - Magnitogorsk 25.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Spartak Moskovan valtavat maalinteko-ongelmat Magnitogorskin isäntänä?

Spartak Moskova – Magnitogorsk, merkki 2, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,35 | 4,10 | 1,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Neljään edelliseen otteluun Spartak Moskova on peräti kolmessa viimeistellyt vain yhden maalin kamppailua kohden. Voittojakin on Spartak Moskovalle tullut harvakseltaan. Viidestä edellisestä ottelustaan Spartak Moskova on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Tänään moskovalaisten vastus on lähes pahinta mahdollista luokkaa, sillä jääkiekon KHL:n ottelussa vieraaksi saapuu Magnitogorsk. Vierasjoukkue on tällä hetkellä menossa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Magnitogorsk on pelannut kaksi edellistä otteluaan vieraissa, mutta näissä otteluissa SKA Pietari sekä Atlant ovat molemmat kaatuneet niin, että kumpikaan ei ole Magnitogorskia vastaan saanut maaliakaan aikaiseksi. Se kertoo jotain vierasjoukkueen tilanteesta.

Spartak Moskovan maalintekovaikeudet ovat jatkuneet oikeastaan läpi kauden, mutta varsinkin viime otteluissaan kotijoukkueelle maalinteko on ollut käsittämättömän vaikeaa. Spartak Moskova viimeistelee nykyään yhtä tai maksimissaan kahta maalia ottelua kohden. Sillä tavalla voittaminen on suhteellisen vaikeaa. Spartak Moskova on pelannut valtavasti maalin otteluita, mutta mitään merkitystähän sillä ei ole, koska kovalla prosentilla ottelut ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan. Spartak Moskovan pitäisi olla kotonaan suhteellisen vahva, mutta sekin on toistaiseksi täysin höpöhöpöpuhetta. Viiteen edelliseen kotiotteluun moskovalaiset ovat saalistaneet vain yhden voiton. Hyvä asia Spartak Moskovan kannalta on sentään se, että loukkaantumisia ei ole viime aikoina ollut ja näin ollen myös tähän otteluun kotijoukkue lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Magnitogorsk lähtee vieraissakin tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Normaalilla peliesityksellä Magnitogorsk tulee suurella todennäköisyydellä vierasvoiton nappaamaan. Magnitogorskin ei ole viime otteluissaan tarvinnut viimeistellä montaakaan maalia, sillä vierasjoukkueen alakerta on toiminut kuin unelma. Kahteen edelliseen otteluun Magnitogorskille ei olla tosissaan tehty maaliakaan ja vaatimattomasti jopa SKA Pietari jäi maaleitta Magnitogorskin käsittelyssä. Magnitogorskin kannalta hyvä asia on se, että myöskään vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole. Näin ollen myös Magnitogorsk pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Magnitogorsk on joukkueena ollut monen vuoden ajan Spartak Moskovalle erittäin vaikea vastustaja ja näin asia tulee olemaan myös tällä kerralla. Joukkueiden viisi edellistä keskinäistä kohtaamista ovat menneet Magnitogorskin nimiin.

Veikkaussivut | Tuomas