Sport hankki Valko-Venäjän MM-kisapelaajan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/11/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Antti 11.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Vaasan Sport tiedotti tänään hienosta taloudellisesta tuloksestaan. Vaasasta kantautui myös toinen mielenkiintoinen uutinen, sillä joukkue on hankkinut riveihinsä Valko-Venäjän maajoukkuepelaaja Artur Gavruksen. Tuore sopimus on pituudeltaan yksivuotinen.

21-vuotias hyökkääjä pelasi suurimman osan viime kaudesta KHL:ssä Dinamo Minskin paidassa. Gavrus pelasi Minskin riveissä 36 ottelua tehoin 5+4=9.

Hyökkääjä nähtiin myös kevään MM-kisoissa Valko-Venäjän joukkueessa. Gavrus oli maansa neljänneksi tehokkain pelaaja. Joukkueen tie tyssäsi puolivälieriin.

[ NHL-finaaleissa edetään tasaisissa merkeissä. Nordicbet tarjoaa kattavat vetokohteet viidenteen kohtaamiseen! ]

Vaasassa oltiin luonnollisesti tyytyväisiä uuteen hankintaan.

– Saatiin erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Olemme kaikki nähneet Arturin pelejä ja varsinkin Matti Virmanen on seurannut hänen otteitaan pitkään. Olemme vakuuttuneita, että hän pystyy auttamaan meitä ensi kaudella. Hänen perässään oli myös KHL-joukkueita paljon rahakkaammilla tarjouksilla, mutta pelaaja, hänen agenttinsa Igor Larionov ja NHL-joukkue katsoivat, että Sport on paras vaihtoehto tässä vaiheessa uraa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä totesi joukkueen tiedotteessa.

Vaasassa odotetaan, että Gavrus pystyy lunastamaan paikan joukkueen kärkiketjuissa. Hankinnan myötä Sportin hyökkäyskalusto on valmis tulevalle kaudelle.

Lue myös:
Chicagon supertähdet heräsivät – Timonen kentällä!
Valtteri Filppula – Näkymätön sankari!

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90