Sport - JYP-Akatemia 13.11.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Sarjataulukon ääripäät vastakkain Vaasassa.

Sport – JYP-Akatemia, merkki 1, kerroin
Sport – JYP-Akatemia (+1), merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 5,00 | 5,50

 

 

Jääkiekon Mestiksessä pelataan tänään useallakin pelipaikkakunnalla, Vaasassa yhteen iskevät Sport sekä vieraaksi saapuva JYP-Akatemia. Lähtökohtaisesti muu tulos kuin kotivoitto olisi ehdottomasti suuri yllätys. Sport johtaa tälläkin hetkellä Mestistä, kun taas puolestaan JYP-Akatemia on myös sarjataulukon kärjessä, mutta vain ainoastaan väärässä päässä. JYP-Akatemian kausi on ollut tähän mennessä todella kurjaa seurattavaa, sillä vierasjoukkue on saalistanut vasta kuusitoista pistettä. Tarkemmin sanottuna JYP-Akatemia on kahdeksastatoista ottelustaan pystynyt nappaamaan voiton vain neljä kertaa.

Sport on pelannut äärimmäisen vakuuttavan kauden ja tosissaan Sport johtaakin tällä hetkellä Mestistä ennen toisena olevaa Turun TuToa. Kaiken kaikkiaan Sport on viimeistellyt peräti 63 maalia ja se onkin Mestiksessä eniten yhdessä Hokin sekä turkulaisten kanssa. Kotonaan Sport on pelannut tähän mennessä yhdeksän ottelua ja ainoastaan kerran vierasjoukkue on poistunut Vaasasta vierasvoitto mukanaan. Juuri edellisellä kierroksella Sport nappasi yhden kotivoiton lisää K-Vantaan kustannuksella 4-3 numeroihin päättyneen ottelun päätteeksi. Edellisestä viidestä ottelusta Sportilla on alla peräti neljä voittoa, joten kotijoukkueen tilanne on tällä hetkellä enemmän kuin kohdillaan.

JYP-Akatemia ei tule tästä ottelusta saamaan mukaansa yhtään mitään, sillä mikään asia ei viittaa siihen, että JYP-Akatemia realistisesti taistelisi vierasvoitosta! JYP-Akatemia on tähän saakka pelannut vieraissa kahdeksan ottelua. JYP-Akatemia on hävinnyt niistä ensinnäkin jokaisen ja samallahan toisekseen jyväskyläläisryhmä on näissä otteluissa tehnyt vain kymmenen maalia. Nopealla matematiikalla laskettuna JYP-Akatemia on tehnyt vieraissa suunnilleen maalin ottelua kohden. Sillä tavalla voittaminen on melko vaikeaa. Ei ole mitään syytä lähteä JYP-Akatemian vierasvoittoon uskomaan. Sport on tasoituksellakin hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas