liiga vaasan sport tampereen tappara

Perjantai 15.12. ja täysi Vaasan kattila. Ja vastassa Tappara. Kova peli luvassa.

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Sport ei ole voittanut Tapparaa Vaasassa miesmuistiin, tulisiko sellainen nyt kun Tappara menetti kolme pelaajaa Leijonien matkaan? Tomek Valtosen valmentajanpalli ei heilu, se huojuu ja paineet ovat sen mukaiset. Nyt niitä voittoja olisi nakuteltava, muuten voidaan valmistautua perinteiseen tammikuun tyhjennysmyyntiin.

Tomek Valtosen Sport on pahassa paikassa. Joukkueita menee sarjataulukossa ohi oikealta ja vasemmalta ja eroa säälipleijaripaikkaan on jo 15 pinnaa. Hätäisempi seurajohto olisi jo antanut hiihtomonoa persuuksille, mutta jostain syystä siellä riittää nyt kiimaa ja intoa pitää Valtonen puikoissa. Faneja ei ole kohta ollenkaan ja peli sakkaa, onko nähtävissä edes tunnelin päässä valoa? Tämä matsi voi olla se viimeinen käännekohta ennen joulua, Sportille ei tätä vauhtia ole luvassa kuin todella löysiä paketteja.

Sport löi väsyneen Jypin edellisessä ottelussaan:

Pärjääkö Tappara?

Tapparalta uupuu tästä pelistä siis kolme peruspilaria, kapteeni Jukka Peltola ja puolustuksesta Niko Mikkola ja Mikko Lehtonen. Ei Tappara välttämättä näihin kaadu, mutta kyllähän kirvesrinnat tylsempi joukkue ilman näitä pelaajia on. Kertoimet pelissä on aika vahvasti Tapparalle, joten olisiko tässä selkä seinää vastaan taistelevan vaasalaisen Sportin paikka? Poissaoloja on Sportillakin, joten siinä mielessä hihansuut ovat melkein tasan.

Joukkueilla oli keskiviikkona molemmilla matsit, sieltä apuja tähän peliin kuntopuntarin kärkenä. Tappara on siis hallinnut pelejä Vaasassa eikä kotijengi ole varsinaisella peliajalla pystynyt Tapparaa voittamaan. Tulosvetoon vinkkinä tähän 2,3 – 4,5 maaleja, ottelu voi toki olla tasaisempikin. Tämän kauden voitot ovat Tapparalle 3-0, mutta molemmat kotivoitot ovat tulleet vasta jatkoilla. Jatkoaika perjantai-illan Vaasassa voisi olla yllätys, mutta ei kauhean iso sellainen.

Perjantaitanssit ovat jopa todennäköiset:

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot