Vaasan Sport ei uusinut kahden pelaajan try-out-sopimuksia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 11/01/2015
Jaa tämä...

Try-out-sopimuksia ei jatkettu

Vaasan Sport tiedotti, että seura ei jatka Niclas Luceniuksen ja Miikka Männikön try-out-sopimuksia. Molempien sopimukset Liiga-seuran kanssa päättyivät lokakuun loppuun.

Lucenius ehti pelata Sport-paidassa yhteensä 9 ottelua tehoin 2+2. Hyökkääjä ehti myös aiheuttaa kohun, kun mies saapui ottelun jälkeiseen haastatteluun olut kädessään. Männikkö pelasi puolestaan 7 peliä ja saalisti niissä tehot 1+3. Voidaankin sanoa, että molemmat suoriutuivat varsin hyvin, mutta Sport ei tässä vaiheessa nähnyt tarpeelliseksi pidentää sopimuksia.

– Lucenius ja Männikkö auttoivat joukkuetta tässä tilanteessa ja suorittivat omat tonttinsa tarkoitetusti. Päätimme kuitenkin olla jatkamatta heidän kanssaan. Kiitokset ja tsempit jatkoon molemmille, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä totesi joukkueen virallisessa tiedotteessa.

Sport saa vahvistukseksi takaisin omia pelaajiaan, kun Kärpissä vuokralla ollut hyökkääjä Aleksi Rekonen palaa Vaasaan, ja  RoKissa torjunut maalivahti Timo Niemi suuntaa myös takaisin Sport-paitaan.

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lue myös:
VIDEO: NHL-tähdet kävivät moikkaamassa potilaita lastensairaalassa!

Jääkiekon SM-liigassa kolme ottelua – SaiPa murskavoittoon