Sport - TuTo 18.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Nappaako TuTo arvokkaan vierasvoiton Vaasasta?

Sport – TuTo, merkki 2, kerroin 3,70 Betsson
Sport – TuTo ML, merkki 2, kerroin 2,75 Bet365

Betssonin kertoimet otteluun 1,65 | 4,50 | 3,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksen kierroksen huippuottelussa TuTo matkustaa Sportin vieraaksi Vaasaan. Sarjataulukossa Sport on tällä hetkellä ykkösenä, mutta toisena oleva TuTo on vain pisteen vaasalaisia jäljessä. Tässä ottelussa panokset ovat kohdallaan ajatellen jopa runkosarjan mestaruutta, vaikka kierroksia on tietenkin vielä paljon pelaamatta. TuTo on pelannut ottelun Sportia enemmän, joten tavallaan melkeinpä TuTon on saatava tästä ottelusta jotain mukaansa, jotta Sport ei pääsisi karkumatkalle. TuTo joutuu kieltämättä tähän otteluun vajaamiehisenä, mutta silti vierasjoukkue on liikenteessä erittäin iskukykyisellä joukkueella. TuTolta sivussa ovat esimerkiksi tästä ottelusta Tuukka Pulliainen, Aki Keinänen, Mikko Jortikka sekä Patrik Parkkkonen.

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi hurjavireistä joukkuetta, sillä niin Sport kuin TuTo ovat viiteen edelliseen otteluun saalistaneet vaatimattomasti viisi voittoa. Edellisellä kierroksella Sport voitti kotonaan jatkojen päätteeksi Jokipojat 3-2 maalein, kun taas TuTolla on alla 3-2 numeroin voitto SaPKosta. TuTo on pystynyt pitämään vastustajansa kovalla prosentilla erittäin pienissä maalimäärissä, joten siinä mielessä kerroinasettelussa Sportille tarjotut kertoimet eivät välttämättä houkuttele lainkaan. Sport tunnetaan erittäin hyvänä kotijoukkueena, mutta toisaalta TuTo lukeutuu Mestiksen parhaimpiin vierasjoukkueisiin. Tarkemmin sanottuna TuTo on kerännyt toiseksi eniten pisteitä vierasjoukkueista heti Keski-Uusimaan jälkeen. Viisitoista vierasottelua ovat TuTolle tuottaneet yhdeksän voittoa.

Tällä kaudella TuTon suurin yksittäinen vahvuus on ilman muuta ollut periksiantamattomuus ja todennäköisesti tänään vierasjoukkue tuleekin jatkamaan täysin samalla linjalla! Onhan se täysin totta, että Sport lähtee tähän otteluun suosikkina, sillä TuTon poissaolijoiden määrä on merkittävä. Kuitenkin joukkueiden välinen normaali perustaso on pitkälti hyvin samaa luokkaa. Tässä ottelussa lähtökohdat ovat muutenkin erittäin mielenkiintoiset, sillä tänään nähdään oikeastaan hyvin se, että missä Mestis on tällä hetkellä menossa. Kuitenkin tässä ottelussa kohtaavat kaksi Mestiksen kärkiseuraa. TuTolla on kertoimia paremmat mahdollisuudet yllätykseen, sillä myös Sportilla on loppupeleissä hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Varmuudella Sportilta sivussa ovat ainakin Nico Aaltonen sekä Mika Kujanpää. Kyllähän tällä kerroinasettelulla TuTo nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas