Sport vahvistuu kokeneella hyökkääjällä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 04/08/2016
Jaa tämä...

Vaasalaisseuran hyökkäyskalusto saa mielenkiintoisen vahvistuksen.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Vaasan Sport on tehnyt sopimuksen kokeneen Ville Viitaluoman kanssa. Ensimmäistä kertaa SM-liigan pudotuspeleihin selvinnyt vaasalaisseura ja Viitaluoma ovat sopineet sopimuksen missä on kestoa kaksi seuraavaa kautta.

Viitaluoma saapuu SM-liigaan ja Vaasaan Ruotsista, sillä hän pelasi reippaat kaksi viimeisintä kautta maan korkeimmalla sarjatasolla SHL:ää Örebron vahvuudessa.

Viitaluoma on pelannut SM-liigaa HIFK:ssa, Pelicanssissa, SaiPassa, Bluesissa sekä viimeksi HPK:ssa. Edellisellä SM-liigan kaudellaan Viitaluoma sijoittui SM-liigan pistepörssissä kolmanneksi tehtyään 58 ottelussa 56 pistettä.

– Viitaluoma on kokenut pelaaja, joka tuo joukkueeseen paljon ratkaisuvoimaa. Hän on varmasti yksi Sportin kautta aikain nimekkäimmistä hankinnoista ja hänelle on kaavailtu johtavaa roolia ensi kauden joukkueesta, Sportin urheilujohtaja Markus Jämsä totesi vaasalaisten tiedotteessa.

– Molempien osapuolten intressit kohtasivat hyvin. Juttelin Tuomas Vänttisen ja Mika Järvisen kanssa heidän kokemuksistaan ja sain pelkästään hyvää palautetta Vaasasta. Mukava hypätä uusien haasteiden pariin, Viitaluoma puolestaan kertoi.

– SHL on kova sarja, jossa on paljon hyviä nuoria pelaajia ja ulkomaalaiset pelaajat ovat myös todella hyviä. Pelityyli on hiukan erilainen. Ruotsissa painostetaan lähes koko ajan, kun taas Suomessa peli on enemmän suoraviivaisempaa.

SM-liigassa pelataan tänään yksi semifinaaliottelu, kun JYP matkustaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi. Huomenna kaukalossa nähdään puolestaan Kärppien ja Tapparan kohtaaminen.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Sportin tiedote

Lue myös:
Kansainvälinen jääkiekkoliitto ei reagoi Venäjän joukkokäryyn
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa