St. Louis Blues passitti suomalaispakin farmiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/06/2015
Jaa tämä...

Kausi alkaa AHL:ssä

NHL-seura St. Louis Blues tiedotti, että joukkue on siirtänyt suomalaispuolustaja Petteri Lindbohmin AHL:ään ennen kauden alkua. Pakin kausi alkaa siis Chicago Wolvesin riveissä, jossa suomalainen tahkosi jo suurimman osan viime kaudesta. Lindbohmin ohella Blues passitti myös kolme muuta pelaajaa farmin puolelle.

Lindbohm pelasi viime kaudella Wolves-paidassa yhteensä 58 ottelua tehoin 6+13=19. 22-vuotias puolustaja pelasi myös Bluesin riveissä NHL:ää 23 ottelussa tehoilla 2+1=3.

NHL-pelejä luvassa myös tällä kaudella

Lindbohmin AHL-komennus ei tule yllätyksenä, sillä St. Louisilla on laaja materiaali myös puolustusrintamalla. Suomalainen tullaan kuitenkin kutsumaan varmasti NHL-kokoonpanoon myös tällä kaudella. Lindbohm esiintyi viime kaudella NHL-jäillä kohtalaisesti, ja mies tulee tekemään tällä kaudella kaikkensa NHL-paikan eteen. Toivotaan, että pelit AHL:ssä sujuvat heti alkukaudesta yhtä hyvin kuin viime kaudella.

St. Louis Blues on todistanut runkosarjassa kuuluvansa NHL:n elittiin, mutta nyt menestystä odotetaan myös pudotuspeleissä. Viime kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue tippui jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Minnesota Wildin käsittelyssä. Tällä kaudella Blues etenee kuitenkin erittäin todennäköisesti viime kautta pidemmälle. Mikäli kaikki menee nappiin, ei Stanley Cup-unelmakaan ole pelkkää sanahelinää.

Lindbohm ei peräänny tanssikutsusta

NHL:n runkosarjan käynnistymisen kunniaksi Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä!
Hae riskitön veto täältä!

nhl-pro-nordicbet