VIDEO: St. Louis Bluesin venäläistähti taiteili näyttävän rankkarin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIdeo
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Pian alkavan jääkiekkokauden pre-seasonilla on taiteiltu todella näyttäviä rangaistuslaukauksia niin KHL-jäillä kuin Pohjois-Amerikan kehitysleireilläkin. Viimeisimpänä nimensä tuohon uskomattomien maalien listalle on kirjannut Jori Lehterän seurakaveri NHL-seura St. Louis Bluesin venäläistähti Vladimir Tarasenko.

KHL-seura HK Sibir Novosibirsk piti torstaina vuosittaisen fanipäivän kotikentällään. Päivän aikana fanit pääsivät tapaamaan pelaajia sekä seuraamaan heidän hassutteluaan jäällä. Yksi fanipäivää tähdittämään tullut pelaaja oli Sibirissä kausina 2008-12 pelannut Vladimir Tarasenko.

Illan päävieras otti osaa myös kieliposkessa pelattuun rangaistuslaukauskilpailuun, jossa mies veti hihastaan sellaiset temput, että katsojan alkaa käydä sääliksi maalivahtia. 24 – vuotias Tarasenko käytti kisassa samaa kikkaa kuin vuoden 2012 KHL All Stars ottelussa. Miehen mailan ja kiekon välille oli kirjaimellisesti kiinnitetty naru/siimaa, jonka avulla hän vei hölmistyneen maalivahdin kahville.

 

Saapa nähdä koittaako Tarasenko samaa kikkaa ensi tammikuussa Los Angelesissa järjestettävässä NHL:n tähdistöviikonlopussa. Seuraavan kerran Tarasenko voi nähdä tositoimessa syksyn World Cupissa. Käy katsomassa mitä mieltä eri vedonlyöntisivut ovat Venäjän mestaruusmahdollisuuksista Kanadassa järjestettävässä turnauksessa.

Lue myös:

TOP 3 PELAAJAT JOTKA LÄHTEVÄT NOSTAMAAN TASOAAN ALKAVALLA NHL-KAUDELLA

VIDEO: EDDIE LÄCK NÄYTTÄÄ ETTÄ MAALIVAHTIKIN OSAA VIIMEISTELLÄ

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa