VIDEO: St. Louisille 1 - 0 voitto Chicagosta jatkoajalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

NHL:n hallitseva Stanley Cup mestari Chicago Blackhawks on tämän vuoden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella todellisen haasteen edessä, kun menestystä janoava St. Louis Blues haluaa tiputtaa intiaanit pois pelistä ja unelmansa edestä. 

St. Louisin menestyminen otteluparissa riippuu paljon siitä, miten nuottipaidat saavat pimennettyä Blackhawksin tulikuumat hyökkääjät Artemin Panarin ja Patrick Kanen. Sarjan ensimmäinen osaottelun perusteella St. Louis valmentaja Ken Hitchcockin pelisuunnitelma osui ja upposi täydellisesti maalivahti Brian Elliotin kompatessa 35 torjunnalla.

Joukkueet tahkosivat St. Louisin Scottrade Centerissä pelatussa ottelussa ensimmäiset kolme erää maalittomana jonka jälkeen otteluun lähdettiin hakemaan ratkaisua jatkoajalta. Ja mikä ratkaisu siellä St. Louisin kannalta syntyikään! Todellinen kaikkien pudotuspelimaalien äiti, klassinen pomppukiekko vastustajan puolustavan pelaajan luistimesta sisään.

Tällä David Backesin nimiin merkatulla ajassa 69.04 syntyneellä maalilla St. Louis siirtyi ottelusarjassa 1 – 0 johtoon. Seuraava osaottelu pelataan lauantaina niin ikään Scottrade Centerissä ja on varmaa, että Chicagoa ei jätetä toisessa pelissä peräkkäin nollille. Luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu ja pudotuspelisarjan jatko. Myös peliyhtiö Unibet seuraa tämän otteluparin etenemistä silmä tarkkana, tarjoten erinomaiset kertoimet otteluihin.

Lue myös:
VIDEO: Huhuille vahvistus – Ryan Zapolski Jokereihin
VIDEO: Tässäkö NHL:n runkosarjan komein koppi?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa